دستگاه پت‌اسکن در اردبیل راه اندازی می‌شود

نایب‌رئیس مجلس گفت: هزینه مشارکت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برای خرید دستگاه پت‌اسکن از ۵۰ درصد به ۲۰ درصد کاهش یافته و به‌زودی شاهد نصب و راه‌اندازی این دستگاه در اردبیل خواهیم بود.

دستگاه پت‌اسکن در اردبیل راه اندازی می‌شود

در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با حضور «علی نیکزاد» راهکار‌های توسعه زیرساخت‌های بهداشتی، درمانی، آموزشی، پژوهشی، دارویی و دانشجویی‌فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت.

اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه در این جلسه، گزارشی از عملکرد، دستاورد‌ها و چالش‌های حوزه سلامت استان در سال ۱۴۰۴ ارائه کردند و مهم‌ترین برنامه‌های سال آینده را تشریح نمودند.

«علی نیکزاد» نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در این نشست با قدردانی از تلاش‌های مجموعه دانشگاه و مدیران وزارت بهداشت، کاهش سهم دانشگاه برای خرید دستگاه پت‌اسکن را گامی مهم در بهبود خدمات درمانی بیماران سرطانی دانست و اظهار کرد: با حمایت وزارت بهداشت، هزینه مشارکت دانشگاه از ۵۰ درصد به ۲۰ درصد کاهش یافته و به‌زودی شاهد نصب و راه‌اندازی این دستگاه در اردبیل خواهیم بود که تحولی جدی در حوزه درمان بیماران سرطانی رقم می‌زند.

وی همچنین با اشاره به اهمیت نقش آموزش و فرهنگ‌سازی در پیشگیری از بیماری‌ها افزود: وقتی ۶۰ درصد مرگ‌ومیر‌ها ناشی از مصرف سیگار، کم‌تحرکی و مصرف الکل است، می‌توان با آموزش و اطلاع‌رسانی مناسب از طریق رسانه‌ها با هزینه‌ای اندک از بسیاری از این موارد جلوگیری کرد.

«بهزاد داورنیا» رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ضمن قدردانی از حمایت مجمع نمایندگان استان و به‌ویژه نایب‌رئیس مجلس در تسریع روند توسعه‌ای دانشگاه، بیان کرد: پیشبرد اهداف دانشگاه در مسیر ارتقای خدمات نظام سلامت استان، نیازمند تداوم همدلی و همراهی مسئولان دانشگاه، نمایندگان مجلس و مدیران استانی است.

در پایان، حاضران ضمن محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی و حامیان آن، از مردم استان دعوت کردند با حضور پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس، حمایت خود را از ملت‌های مظلوم جهان اعلام کنند.

کاهش سهم دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در خرید دستگاه پت‌اسکن به ۲۰ درصد

پت‌اسکن به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین روش‌های تصویربرداری پزشکی در جهان شناخته می‌شود که قادر است عملکرد بافت‌ها و اندام‌های بدن را در سطح مولکولی بررسی کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید