امحای مهمات تاریخ گذشته در خرم‌آباد

روابط عمومی و رسانه قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده لرستان اعلام کرد: صدای انفجار شنیده‌ شده از آمادگاه شهید هادی الماسیان ناشی از امحای ایمن مهمات تاریخ مصرف گذشته و قدیمی بوده است.

امحای مهمات تاریخ گذشته در خرم‌آباد

فرمانده آمادگاه مهماتی شهید الماسیان اظهار کرد: صدای شنیده شده در شهرستان خرم آباد ناشی از عملیات کنترل شده ایمن و امحا مهمات تاریخ مصرف گذشته توسط تیم تخصصی چک و خنثی این یگان انجام گردیده است.

سرهنگ مجید حیدری گفت: این فرآیند بدلیل پوشش گیاهی منطقه در فصل های بهار و تابستان قابل انجام نمی باشد لذا در فصول سرما و در روزهایی با جو آب و هوایی مناسب در ساعات ۱۰ تا ۱۴ پایان سال جاری انجام می شود.

وی افزود: از شهروندان گرامی درخواست می گردد در این خصوص هیچ گونه نگرانی نداشته باشند و اطمینان داد که اقدامات انجام‌شده در چارچوب ضوابط ایمنی صورت می‌گیرد.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • رابی

    تو که راست میگی.بر هر چه آدم دروغگو و بی شرف لعنت