برپایی نمایشگاه گروهی خوشنویسی «گلعذاران» در اهواز
به مناسبت هفته خوشنویسی، نمایشگاه گروهی آثار خوشنویسی با عنوان «گلعذاران» ویژه بانوان خوشنویس خوزستانی در گالری ریم اهواز واقع در منطقه امانیه برگزار شد.

در این نمایشگاه که با هدف معرفی توانمندیها و خلاقیت بانوان هنرمند استان در عرصه خوشنویسی برپا شده است، ۲۰ هنرمند با ارائه ۴۰ اثر خوشنویسی در قالبهای نستعلیق، شکسته، ثلث و خط تحریری به نمایش گذاشتند.
از جمله هنرمندانی که آثارشان در این رویداد فرهنگی به نمایش درآمد میتوان به مریم اسعدی، بهاره برون، سمیه رکنی، مرضیه شیخی، شیدا تخمهچیان، ایمان نژاد مقدم، طیبه کیهانمنش، ژینوس دانشمند، مرضیه شالویی، زهرا حبیان، عصمت عبدالیراد، مریم وردی، زهرا داوودی، سکینه ظهرابزاده، مریم فغفوری، سهام خیاطان، سیمین عبدالهی، فاطمه ذراتی، زهرا عزیزی، غزل غلامی، مریم لیاقتمند، سارا سردابی و اکرم راد احمدی اشاره کرد.
نمایشگاه «گلعذاران» با استقبال علاقهمندان به هنر خوشنویسی روبهرو شد و فرصتی فراهم آورد تا بانوان هنرمند خوزستانی، جلوهای از ذوق، احساس و مهارت خود را در قالب آثار اصیل ایرانی–اسلامی به نمایش بگذارند.