استاندار آذربایجان‌شرقی: با ادامهٔ این شرایط تبریز تنها ۷۵روز آب دارد

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: برآورد کارشناسان این است اگر این شرایط ادامه یابد، تنها برای ۷۵ روز آینده آب خواهیم داشت.

استاندار آذربایجان‌شرقی: با ادامهٔ این شرایط تبریز تنها ۷۵روز آب دارد

بهرام سرمست امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در تشریح جزییات جلسه مشترکی که با دعوت وی از نمایندگان مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی تشکیل شده بود، اظهار کرد: در این جلسه اعلام شد با توجه به تنش آبی و بحران خشکسالی اتفاق افتاده و با لحاظ اینکه 55 درصد آب شرب تبریز از خط زرینه رود تامین می شود و میزان ذخیره آب در سد بوکان نیز به یک سوم رسیده است، در تامین آب تبریز با مشکل مواجه شده ایم.

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: برآورد کارشناسان این است اگر این شرایط ادامه یابد، تنها برای 75 روز آینده آب خواهیم داشت.

وی ادامه داد: به همین دلایل جلسه مشترکی با نمایندگان مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس ترتیب دادیم تا موضوع بحران آبی تبریز هم در سطح ملی پیگیری شود و هم وضعیت موجود به مردم اطلاع رسانی شود.

استاندار آذربایجان‌شرقی تاکید کرد: با این حال امید می رود با همکاری مردم عزیز در صرفه جویی مصرف آب و با پیگیری های انجام یافته، بتوانیم آثار این بحران را کاهش دهیم و از این مرحله عبور کنیم.

سرمست به طرح انتقال آب ارس به تبریز نیز اشاره کرد و گفت: مقرر شد برای تسریع در اجرا و تکمیل طرح انتقال آب ارس به تبریز و اینکه سریعا آب را به تبریز برسانیم، پیگیری هایی توسط نمایندگان محترم مجلس و مسوولان استانی انجام شود.

استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: تدابیری در تامین مالی و اجرای سریع پروژه از طرف مدیریت ارشد استان، دستگاه های اجرایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی اتخاذ شد تا با پیگیری های لازم بتوانیم آب را در مدت زمان مناسب به تبریز برسانیم.

در این جلسه همچنین رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و مدیران عامل آبفا و آب منطقه‌ای استان حضور داشتند.

منبع: فارس
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 12
  • ناشناس

    یاشاسین بی خیالها

  • علوی

    بخوابید زود بیدار شدید. بی کفایتی چقدر

  • ناشناس

    چطور شد کل اب کشور تموم شد اینجا اذربایجان هست منبع اب شما با کویر لوت اشتباه گرفتین یا قضیه یه چیز دیگس؟

  • ناشناس

    چند سالی ست آب کم است الان که کار از کار گذشته میگی مردم صرفه جویی کنند پایین شهر آب قطع می کنید بالاشهر هم ماشین حیاط کوچه می‌شویند قیمت آب باید خیلی گران شود تا همه صرفه جویی کنند

  • ناشناس

    روزی صدور پنجاه لیتر بنزین بسوزانید تا هوا کاملا گرم شده و باران ببارد . میدانید که باران در هوای گرم می‌بارد 😏😂

  • وحید عالی

    انشاالله که هر چه زودتر تموم بشه . جیب‌ها خالی شکم خالی تفریح نیست . شغل نیست آینده نیست سرپناه نیست . بسه دیگه بسه

  • ناشناس

    تشکر که کل دولت شده شبکه خبر و فقط اطلاع رسانی میکنه

  • برادرشهید

    بجای سخنرانی درجلسه به برنامه ها عمل کنین نه مثل بخشداری برره البته

  • خدایی

    شما چه استانداری هستی..مدیریت شما همین است.زره ای حرکت وکار برایت بهتر است

  • سلطان

    انقلاب مشروطه یادتونه؟

  • Nasrin

    مگر لوله کشی ساختمان است که سریعا انجام بشه با کاغذبازی های اداری و تامین بودجه و طرح ریزی و اجرا در شرایط ایده آل چندماه زمان می‌بره بعد چند قطره باران میاد تخصیص بودجه کنسل میشه تبریز میماند و بی ابی، اصفهان هم قایق تفریحی میندازه تو زاینده رود به تاریخ و قدمت تبریز ریشخند میزنه.

  • ناشناس

    یعنی‌چی؟
    آب‌و‌فروختین‌به‌عراق
    نتیجش‌این‌میشع