حمله تروریستی به مناطق مسکونی گیلان با ۹ شهید و ۳۳ مجروح

معاون استاندار گیلان از شهادت ۹ نفر و مجروحیت ۳۳ تن در پی حمله تروریسی در استانه اشرفیه خبر داد که ۱۶ نفر آنها غیرنظامی بودند.

حمله تروریستی به مناطق مسکونی گیلان با ۹ شهید و ۳۳ مجروح

بامداد امروز در پی یک حمله تروریستی، چهار واحد مسکونی به طور کامل تخریب شد و شمار زیادی از خانه‌های اطراف نیز بر اثر انفجار آسیب دیدند.

علی باقری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان، با تأکید بر تروریستی بودن این حادثه، از شهادت 9 شهروند و مجروح شدن 33 تن دیگر خبر داد.

به گفته وی، از مجموع مجروحان این حادثه، 5 نفر در بیمارستان بستری شده‌اند و 28 نفر به‌صورت سرپایی درمان شدهاند.

معاون سیاسی استانداری گیلان با اشاره به حضور زنان و کودکان در میان آسیب‌دیدگان، بیان کرد: 16 نفر از شهدا و مجروحان این حمله تروریستی را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

منبع: تسنیم
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس

    چرا فرار کرد تا خانواده اش را هم از دست دهد.

  • علیخانی

    چقدر خوب بود مثل خیلی از کشور های دیگه روی کره زمین زندگی می کردیم
    نه دیگران رو به زور وادار می کردیم که از تفکر ما تبعیت کنند و نه دشمنی با دیگر اقوام و نژاد و ملت‌ ها داشتیم و دائم بهشون تف لعنت نفرین می فرستادیم و خواهان نابودی شون بودیم

  • علیخانی

    دروغ، دشمنی،کینه، نفرت،غم، اندوه، کثیفی، سیاهی، ظلمت، پلیدی از یک خانواده اند.
    صداقت، دوستی ،سفیدی، نور، شادی، لبخند ،عشق، محبت، پاکی هم از یک خانواده اند. انتخاب شما چیست؟ 🙃