دولت دوازدهم همچنان پای کار مردم خوزستان

پیگیری‌های استاندار خوزستان در زمینه مشکلات آبی نتیجه داد/ سفر مقامات عالی رتبه کشور به استان خوزستان

پیگیری‌های استاندار خوزستان در زمینه مشکلات آبی نتیجه داد و مقامات عالی رتبه کشور به منظور رسیدگی به وضعیت استان خوزستان در زمینه تنش آبی به این استان سفر خواهند کرد.

پیگیری‌های استاندار خوزستان در زمینه مشکلات آبی نتیجه داد/ سفر مقامات عالی رتبه کشور به استان خوزستان

در پی تداوم اقدامات پیگیرانه و مستمر قاسم سلیمانی‌دشتکی، استاندار خوزستان در خصوص رفع مشکلات زیست محیطی و تنش آبی در این استان و برگزاری جلسات متعدد و طی تماس استاندار خوزستان با مقامات عالی رتبه و ملی به ویژه اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهوری و رحمانی فضلی ، وزیر کشور ، هیاتی متشکل از ستاد مدیریت بحران کشور، وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به منظور رسیدگی به وضعیت استان خوزستان در زمینه تنش آبی، خشکسالی به خوزستان سفر خواهند داشت و از نزدیک در جریان مسائل پیش آمده این استان قرار می‌گیرند.

همچنین با توجه به مشکلات پیش آمده در خوزستان و تنش آبی موجود قرار است با برگزاری جلسه‌ای تصمیمات لازم اتخاذ و اطلاع رسانی شود.

شایان ذکر است دغدغه استاندار خوزستان در این خصوص بی نتیجه نماند و امید است طبق پیگیری های مجدانه او، شاهد کاهش معضلات به وجود آمده در خوزستان باشیم.

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید