حدود ۱.۵ میلیون اهدا کننده خون در سطح کشور وجود دارد

حدود ۱.۵ میلیون اهدا کننده خون در سطح کشور وجود دارد

به گزارش خبرگزاری تسنیم علی‌اکبر پورفتح‌الله ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه سیستان و بلوچستان در زاهدان اظهار داشت: گستردگی وسعت، تصادفات و شرایط سیستان و بلوچستان موجب افزایش مصرف خون در این استان شده و در حال حاضر حدود یک سوم خون سیستان و بلوچستان از سایر استان‌ها تامین می‌شود.

مدیرعامل سازمان انتقال خون گفت: جهت تامین نیازهای خونی بیمارستان‌های استان‌های نیازمند به خون تمام تلاش خود را به‌کار گرفته‌ایم و در این راستا در ماه‌های اخیر به 90 درصد درخواست‌های بیمارستانی در استان‌ها پاسخ داده‌ایم.

وی بیان کرد: در میان استان‌های کشور بیشترین تعداد اهدا کننده خون مربوط به استان سمنان است و مردم این استان توجه خوبی به بحث اهدای خون دارند.

پورفتح‌الله اظهار داشت: حدود 1.5 میلیون اهدا کننده خون در سطح کشور وجود دارند و با توجه به اینکه در حال حاضر به ازای هر هزار نفر 27 واحد خون داریم، در زمینه تأمین خون و فرآورده‌های خونی خودکفا هستیم.

مدیرعامل سازمان انتقال خون تاکید کرد: شرایط خون در کشور از نظر سلامت مناسب است و در این زمینه با کشورهای پیشرفته دنیا هم سطح هستیم.

وی افزود: در حال حاضر 400 هزار لیتر پلاسمای مازاد بر مصرف در کشور تولید و جهت مصرف بیماران تبدیل به داروهای مشتق از پلاسما می‌شود.

منبع: تسنیم

10

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید