بیمه هنرمندان در مجلس شورای اسلامی پیگیری می‌شود

بیمه هنرمندان در مجلس شورای اسلامی پیگیری می‌شود

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، زهرا ساعی شامگاه جمعه در آیین افتتاحیه دومین جشنواره تئاتر فجر استانی آذربایجان شرقی با بیان اینکه دهه فجر فرصت مناسبی برای به نمایش گذاشتن کوشش‌های هنرمندان است، اظهار داشت: آذربایجان در عرصه‌های مختلف هنری از جمله تئاتر و موسیقی جزو استان‌های پیشگام بوده و در دهه فجر نیز می‌توانند هنرهای خود را به عرصه نمایش بگذارند.

وی افزود: متاسفانه عرصه فرهنگ و هنر با مسائل و مشکلات متعددی مواجه است که در این راستا اکثریت نمایندگان مجلس برای بهبود این وضعیت و رفع موانع موجود بر سر راه فرهنگ تلاش می‌کنند.

نماینده مردم تبریز در ادامه با بیان اینکه در بخش 17 برنامه ششم توسعه، در خصوص توسعه فرهنگ و هنر تأکیده شده است، ادامه داد: نمایندگان مجلس در تلاش‌اند تا در بودجه سال 96 تعامل سازنده ای با هنرمندان برقرار کنند تا فرهنگ و هنر کشور رشد و تعالی یابد.

وی همچنین ادامه داد: با توجه به حضور نسل جوان در مجلس، تاکنون اقدامات مناسبی در این راستا صورت گرفته و امیدواریم که هنر اصیل ایرانی اسلامی احیا شود.

ساعی همچنین با اشاره به مسائل و مشکلات رفاهی هنرمندان تصریح کرد: بیمه هنرمندان از سوی مجلس درحال پیگیری است که امیدواریم با این اقدام رضایتمندی هنرمندان را جلب کرده و از آنان حمایت کنیم.

منبع: تسنیم

10

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید