آرامستان‌های نطنز تعطیل است

شهردار نطنز گفت: با توجه به وضعیت قرمز کرونا در نطنز، آرامستان‌ها تعطیل است و مردم اکیداً از حضور در این اماکن خودداری کنند.

آرامستان‌های نطنز تعطیل است

علی پیراینده اظهار کرد: با توجه به وضعیت حاد کرونا در شهرستان نطنز و تنها شهرستان قرمز در استان اصفهان، تا اطلاع ثانوی حضور مردم در آرمستان ها ممنوع است.

وی افزود: از مردم می‌خواهیم به هیچ عنوان در آرامستان ها تجمع نکنند و به خصوص برای ذکر فاتحه در عصر پنجشنبه در منزل بمانند و با توجه به اینکه وضعیت کرونا در شهرستان نطنز قرمز است، باید مردم در این زمینه با مسئولان همکاری بیشتری داشته باشند.

شهردار نطنز گفت: با توجه به کمبود نیرو و تجهیزات در شهرداری، قادر نیستیم همه آرامستان های شهر را مسدود کنیم و از عموم مردم تقاضا داریم با حضور نیافتن در آرامستان ها جلوی انتشار ویروس را بگیرند.

پیراینده تصریح کرد: شهرداری در اولین اقدام ورودی آرامستان‌های شهر را با نیوجرسی مسدود کرده و با نصب بنر نیز از شهروندان درخواست عدم مراجعه به آرامستان و حضور بر سر قبور رفتگان را داشته است.

منبع: ایسنا

68

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید