واکنش تند علی اکبر ولایتی به حواشی کلیپ منتشر شده از روز دانشجو:

سریع و خشن!!! / رخ نمایی کشتی بان جدید دانشگاه آزاد با یک حرکت انقلابی!

خبرفوری اصفهان: علی‌اکبر ولایتی رئیس هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی با انتقاد از کلیپ منتشر شده از جشن روز دانشجو در دانشگاه آزاد نجف آباد به رئیس این دانشگاه تذکر داد.

سریع و خشن!!! / رخ نمایی کشتی بان جدید دانشگاه آزاد با یک حرکت انقلابی!

به گزارش خبر فوری از اصفهان ، پس از حواشی به وجود آمده و کلیپ منتشر شده از جشن روز دانشجو در دانشگاه نجف‌آباد، علی‌اکبر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی نامه‌ای به رئیس این دانشگاه ارسال کرد و از اقدامات رخ داده انتقاد کرد.

متن این نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر مهران مجلسی

ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد

سلامٌ علیکم

شانزدهم آذر ماه سالگرد شهادت 3 نفر از پیشگامان مبارزه با سلطه آمریکا و انگلیس (قندچی، بزرگ نیا، شریعت رضوی) می‌باشد و همه ساله از این فرصت برای تجدید عهد با آن جان بر کفان دفاع از استقلال و عزت ایران استفاده می‌شده است و قبل از انقلاب علیرغم محدودیت‌ها و سرکوب‌های پلیسی و امنیتی رژیم پهلوی، دانشجویان به عنوان یک وظیفه ملی و ضد استعماری و در جهت نکوداشت پرچمداران نهضت ملی شدن صنعت نفت، مانع از به فراموشی سپرده شدن نقش آمریکا و انگلیس در شکل دهی کودتای 28 مرداد و انعقاد قرارداد ننگین کنسرسیوم می‌شدند.

از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران با دو رویکرد اسقاط نظام وابسته پهلوی و قطع ید امریکا و صهیونیست از کشور عزیزمان، طبیعی بود که گرامیداشت این روز بزرگ، پرشورتر، پر محتواتر و با جهتگیری روشن تر ضد استکباری در ابعاد گسترده تر برگزار گردد. و در همین جهت است که هر ساله در این روز ریاست محترم جمهوری و دیگر مسؤولان نقش‌آفرین کشورمان در دانشگاه‌های مختلف شرکت می‌نمایند.

هدف از اهمیت دادن به این روز بزرگ این است که «ره گم نشود».

ما مسؤولان دانشگاه آزاد اسلامی باید طوری عمل نماییم که دانشجویان و اساتید محترم دانشگاه و احاد ملت شریف و هوشمند ایران به این باور برسند که رهنمودهای مقام معظم رهبری در جهت‌گیری‌های سیاسی و حرکت‌های آرمانی و اجتماعی نصب العین ما می‌باشد. شما و دیگر مسؤولان دانشگاه آزاد اسلامی لابد دریافته‌اید که «کشتیبان را سیاست دیگر آمده است».

اطلاعات موثق واصله حکایت از این دارد که مراسم بزرگداشت روز 16 آذر سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد شامل دو بخش بوده است:

بخش اول با حضور خانواده معزز شهید محسن حججی و مبتنی بر ارزش‌های متعالی جمهوری اسلامی و در شأن بزرگداشت شهدای نهضت ملی شدن صنعت نفت، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و دفاع از حرم و به طور کلی در شأن دانشجویان عزیز جمهوری اسلامی ایران بوده است.

لیکن متاسفانه بخش دوم مراسم دور از شأن دانشجو، استاد و عرصه دانشگاه، در کمال ابتذال بود که روح شهید احمد کاظمی و شهید حججی از آن بیزار است.

از درگاه خداوند متعال خواستاریم که ما را قدردان خون شهدای اسلام و ایران قرار دهد و به ما توفیق عنایت فرماید که حرمت عرصه مقدس دانشگاه، استاد و دانشجو را نگهداریم.

دکتر علی اکبر ولایتی

رئیس هیأت‌مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی
17 آذر 96

57

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید