مهار آتشسوزی انبار کالا در اهواز
مدیر روابط عمومی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از مهار آتش سوزی در انبار کالای بهداشتی ساختمانی در اهواز خبر داد.
مقصود حقشناس اظهار کرد: ساعت 21:52 جمعه شب با تماس مردمی به سامانه 115 سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز وقوع حریق گسترده در یک انبار کالای بهداشتی ساختمانی در خیابان انقلاب منطقه کمپلو گزارش شد.
وی افزود: تیمهای آتشنشانی پس از دو دقیقه از اعلام این گزارش، با 8 دستگاه خودروی اطفا حریق و امداد و نجات از نزدیکترین ایستگاههای همجوار به محل حادثه اعزام شدند و با توجه به در دسترس نبودن کانون حریق، با تخریب بخشی از پشت بام ساختمان انبار اقدام به اطفا حریق کردند.
مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشان ی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز ادامه داد: در ساعت 00:28 با تلاش آتشنشانان و بهرهگیری از تجهیزات کامل، آتشسوزی مهار و با وجود گستردگی حریق و شدت حرارت، از سرایت آتش به ساختمانهای مجاور جلوگیری شد.
حقشناس گفت: با توجه به نوع مواد موجود در انبار کالا که عمدتا شامل لوله پولیکا و لوله سبز و از مشتقات نفت بودند، دود سمی بسیار غلیظی از این انبار انتشار یافت.
وی با اشاره به مصدوم شدن یک آتشنشان در جریان عملیات اطفا حریق این انبار کالا، بیان کرد: خوشبختانه اکنون حال عمومی این آتشنشان خوب است.
منبع: ایسنا
27