قیمت ارز در صرافی ملی امروز ۹۸/۰۲/۱۹| قیمت دلار ۱۵ هزار و ۳۵۰ تومان شد

صرافی‌های بانک‌ها هم‌اکنون قیمت دلار را برای فروش به مردم با 360 تومان افزایش نسبت به روز قبل، 15 هزار و 350 تومان اعلام کرده‌اند. این صرافی‌ها دلار را از مردم با قیمت 15 هزار و 150 تومان خریداری می‌کنند.

قیمت ارز در صرافی ملی امروز ۹۸/۰۲/۱۹| قیمت دلار ۱۵ هزار و ۳۵۰ تومان شد

برهمین‌اساس طی روز جاری قیمت فروش یورو در صرافی‌های بانک‌ها، 17 هزار و 200 تومان اعلام شده است؛ قیمت خرید یورو نیز در این صرافی‌ها 17 هزار و 100 تومان است. قیمت خرید و فروش یورو در این صرافی ها نسبت به روز قبل 310 تومان افزایش یافته است.

5 صرافی بانکی در خیابان فردوسی با داشتن کارت ملی، کارت شتاب و شماره همراه به نام متقاضی از ساعت 10 تا 15 تا 2000 دلار آمریکا به متقاضیان واجد شرایط عرضه می‌کنند.

این صرافی‌ها در طول روز متناسب با نوسان قیمتی در بازار آزاد، خرید و فروش دلار و یورو را با قیمت‌های مختلفی انجام می‌دهند.

منبع: تسنیم

728

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • مجیدباشی

    احتمالا منافع دولتمردان سودجودرکاراست ودولتی که قادر نباشد یک کیلو مرغ را ارزون کند می تواند طلا را ارزان کند باید گفت دولتی وجودندارد وخودمان راراحت کنیم

  • arman

    واقعا این روحانی چه تلاشی میکنه . شرمندش شدیم بخدا . ۲۰ تا کشور به ایران حمله میکردن اینجوری کشور رو نابود نمیکردن که ایشون کرد