۴حفار غیرمجاز آثار باستانی شهرستان گرمی دستگیر شدند

۴حفار غیرمجاز آثار باستانی شهرستان گرمی دستگیر شدند

به گزارش خبرگزاری تسنیم میرروح‌الله محمدی صبح امروز در جلسه بررسی حفاری غیرمجاز در گرمی اظهار داشت: 4 نفر از حفاران غیرمجاز در محدوده روستای قنبرلو از توابع بخش مرکزی شهرستان گرمی مغان بنا به گزارش مردمی توسط عوامل یگان حفاظت میراث فرهنگی شهرستان با همکاری عوامل هنگ مرزی گرمی دستگیر و به مقامات قضایی شهرستان تحویل داده شدند.

وی با بیان اینکه آلات و ادوات حفاری به همراه قطعات شکسته سفال و استخوان از این حفاران غیرمجاز کشف و ضبط شد، افزود: هرگونه حفاری در عرصه و حریم آثار تاریخی جرم محسوب شده و به شدت با حفاران غیرمجاز در شهرستان برخورد قانونی خواهد شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان گرمی با اشاره به اینکه شهرستان گرمی دارای 186 آثار ثبتی و 165 آثار شناسایی شده است، گفت: از تمامی هموطنان درخواست داریم که برای حفظ آثار تاریخی در صورت مشاهده هرگونه حفاری مشکوک مراتب را به نیروی انتظامی یا اداره میراث فرهنگی شهرستان گرمی اطلاع دهند.

محمدی بیان کرد: امیدواریم فرهنگ غلط حفاری غیرمجاز در منطقه از بین برود و بتوانیم با ارائه راهکارها و تصمیمات اساسی از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری به عمل آوریم، چرا که حفر غیرمجاز علاوه بر آن‌که یک فرهنگ غلط محسوب می‌شود، می‌تواند آثار تاریخی منطقه را نیز از بین ببرد.

وی تصریح کرد: امیدواریم با همکاری و مشارکت عموم مردم بتوانیم از حفاری غیرمجاز در این شهرستان بکاهیم و زمینه این چنین مسائلی را در جامعه ریشه‌کن سازیم، چرا که افرادی که بدون مجوز اقدام به چنین کاری می‌کنند، میراث فرهنگی کشور را زیرسئوال می‌برند و با ناآگاهی میراث تاریخی و ارزشمند را از بین می‌برند.

منبع: تسنیم

10

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید