نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۵ تا ۱۰ روز آینده اعلام می‌شود

معاون آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام اینکه فایل سوابق تحصیلی شرکت کنندگان در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵، صبح امروز؛ سوم مهرماه در اختیار سازمان سنجش قرار گرفته است، اعلام کرد که اعلام نتایج نهایی کنکور امسال، تا ۱۰ روز آینده منتشر خواهد شد.

نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۵ تا ۱۰ روز آینده اعلام می‌شود

عبدالرضا سیاره، روز جمعه در حاشیه برگزاری مرحله نهایی سی و یکمین آزمون المپیاد علمی دانشجویی کشور در حوزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اظهار داشت: برای اعلام نتایج کنکور سراسری و آزمون اختصاصی دانشجو - معلم، تا الان منتظر دریافت سوابق تحصیلی از سوی وزارت آموزش و پرورش بودیم، فرایندهای سازمان سنجش انجام گرفته بود و فقط در انتظار سوابق تحصیلی بودیم که حدوداً یک ساعت قبل، اطلاعات اولیه سوابق تحصیلی را از وزارت آموزش و پرورش دریافت کردیم.

وی خاطرنشان کرد: زمانی که این فایل نهایی و کامل شود، حدود ۱۰ روز سازمان سنجش روی فایل کار خواهد کرد تا نمره کل‌سازی و اعلام نتایج مرحله اول آزمون سراسری و دانشجوی معلم را اعلام کند.

 

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید