رستوران سنتی متخلف در خرمآباد پلمب شد
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی لرستان از پلمب رستوران سنتی متخلف در مرکز این استان خبر داد.
سرگرد نصیر کوهزادی در سخنانی، اظهار داشت: پلیس لرستان در راستای صیانت از حقوق شهروندان و مقابله با هرگونه تخلفی نظیر کمفروشی، گرانفروشی و فعالیت واحدهای فاقد مجوز تمرکز ویژهای دارد. این هدف از طریق همکاری نزدیک با اتاق اصناف، سازمان صمت، تعزیرات و سایر نهادهای ذیربط در مرکز استان دنبال میشود.
وی افزود: در جریان این اقدام مأموران پلیس اماکن عمومی با حضور در محل صنوف، وضعیت رعایت استانداردهای قانونی و انتظامی را بررسی کردند. هدف از این بازدیدهای میدانی، ایجاد آرامش خاطر برای مردم و اطمینان از این است که خدمات دریافتی توسط شهروندان، در چارچوب قوانین و با رعایت سلامت اقتصادی آنان انجام شود.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی لرستان، گفت: در جریان این بازرسیها برای ۱۱ واحد صنفی تذکرات لازم ابلاغ و هشت واحد نیز به دلیل تخلفات مشاهده شده، اخطار پلمب صادر، همچنین، یک واحد رستوران سنتی که به دلیل عدم توجه به اخطارهای مکرر و بیتوجهی به قانون و حقوق مصرفکنندگان فعالیت میکرد، پلمب شد.
سرگرد کوهزادی با تأکید بر اینکه سلامت خدمات، حق مسلم هر شهروند است، تصریح کرد: برخورد با متخلفانی که با تخلفات خود، حقوق مردم را زیر پا میگذارند، با قاطعیت ادامه خواهد داشت.