افشاگری خسروپناه درباره مافیای کنکور؛ میلیون ها پیامک تهدیدآمیز دریافت کردیم

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تهدیدها و فشارهای گسترده برای تصویب نشدن تأثیر معدل در کنکور پرده برداشت.

افشاگری خسروپناه درباره مافیای کنکور؛ میلیون ها پیامک تهدیدآمیز دریافت کردیم

عبدالحسین خسروپناه  امروز در مراسم روز دانشجو و در دانشگاه فرهنگیان به اجرای مصوبه تأثیر معدل در کنکور اشاره کرد.

خسروپناه گفت: در گذشته نزدیک به ۱۲ سال مجلس نتوانست این مصوبه را اجرا کند و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز پیش از این در اجرای آن ناکام بود.

وی ادامه داد: اما در ۳ سال اخیر، علی‌رغم تهدیدها و فشارهای متعدد، این مصوبه با موفقیت اجرا شد. معلمان و خانواده‌ها نیز این اقدام را بسیار مثبت ارزیابی کردند و خواستار استمرار آن هستند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: با وجود فشارها، تهدیدها و ارسال میلیون‌ها پیامک رباتی (خودکار) از سوی مافیای کنکور، هیچ‌یک از اعضا تسلیم نشدند و مصوبه اجرا شد.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس

    نمرات مدارس دقیق نیست وحق یک عده ممکن است صنایع شود

  • مهدی

    تمامی این مافیا دارو دسته های خودتان ( یعنی اصلاح طلبان مزدور) هستند.از خودتون به کی شکایت میکنید؟!

  • احمداقای استقلالی

    فاقداهمیت