عقب نشینی کیهان از ادعای هدایت ابرها به باکو: نظر ما نبود

روزنامه اصولگر خبر خود مبنی بر اینکه «مشاهدات ماهواره‌ای نشان می‌دهد ابرهایی که قبلاً از مدیترانه عبور کرده و پس از ترکیه وارد ایران می‌شدند، اکنون پیش از رسیدن به مرزهای ایران به سمت باکو هدایت می‌شوند»، را نظر خوانندگان این رسانه دانسته است.

عقب نشینی کیهان از ادعای هدایت ابرها به باکو: نظر ما نبود

روزنامه کیهان در مطلبی با عنوان «تکرار دشمنی‌های جریان معاند و تحریف علیه کیهان» به واکنش برخی رسانه‌های داخلی و خارجی علیه خبر این روزنامه درباره تغییر مسیر ابرهای باران‌زان از ایران به آذربایجان پرداخته است.

این روزنامه در این زمینه نوشت: این مطلب، واکنش‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت. این در حالی است که مطلب ادعایی ارتباطی به روزنامه کیهان نداشته و نظر خوانندگانی بوده که در ستون «کیهان و خوانندگان» منتشر شده بود. ما در روزنامه کیهان سال‌هاست برای احترام به مخاطب، ستونی با نام «کیهان و خوانندگان» داریم و نظر مخاطبان را منتشر می‌کنیم. واضح است که این نظرات، دیدگاه رسمی مدیران و روزنامه‌نگاران مؤسسه کیهان نیست، اما عده‌ای برای رسیدن به مقاصد خودشان آن را به روزنامه منتسب می‌کنند. 

بارها این دست رسانه‌ها مطالب این ستون را به عنوان نظر رسمی مدیرمسئول و یا روزنامه کیهان منتشر می‌کنند اما از آنجایی که کاربران کمتر به سراغ اصل مطلب می‌روند تا ببیند مطلب ادعایی کجا منتشر شده، در ذهن خودشان سعی می‌کنند برای کیهان هزینه ایجاد کنند.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • بنده خدا

    وجود کیهان خودش سوژه است نیاز به معاند نیست

  • بنده خدا

    روزنامه ای که به زور بدن به ارگان های دولتی تکلیفش معلومه

  • ناشناس

    ‌برژینسکی در کتاب «میان دو‌ عصر» میگه که آمریکا به تکنولوژی دست یافته که با تغییر اقلیم علیه کشور متخاصم حمله می‌کنه

    ۷۵ شرکت اسرائیلی در ترکیه بر تغییر اقلیم ایران متمرکز شدند، الان دریاچه وان ترکیه پر از آبه اما دریاچه ارومیه خشک شده

    تصاویر ماهواره‌ای نشان میده که ابرهایی که قبلاً از سمت مدیترانه به ترکیه و سپس ایران می‌آمدند الان بدون گذر از کشور ما، به سمت باکو منحرف شدند


    نظرات شما -
    • ناشناس

      برژینسکی نگفته، ملکه فرموده بودند که الان هم در قید حیات نیستند.

  • ناشناس

    حتما مسکو از این حرفها عصبانی شده است

  • ناشناس

    تقصیر زغال خوبه ... تا ابر رسیده بودند

  • ناشناس

    ۱۵ و ۵۸
    اشتباه میکنی