خطرناک ترین آلرژی ها کدامند؟
یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی، خاطرنشان میکند که آلرژیهای دارویی از جمله خطرناکترین، پیشروندهترین و سریعترین انواع آلرژیها هستند.

دکتر نادژدا لوگینیا توضیح میدهد: «اگر این آلرژی در اوایل کودکی ظاهر شود، ممکن است به طور ناگهانی، مثلاً ۵۰ سال بعد، به شکل شوک آنافیلاکتیک دوباره ظاهر شود. این اتفاق به این دلیل است که سیستم ایمنی این اطلاعات را در حافظه ایمونولوژیکی خود ذخیره میکند و سلولهای مسئول – لنفوسیتها – در بدن تشکیل میشوند. هنگام مواجهه با دارو یا ماده غذایی عامل، این سلولها بلافاصله و بدون هیچ گونه تجزیه و تحلیلی فعال میشوند.»
به گفته او، این بیماری را میتوان با استفاده از لنفوسیتهای اتولوگ درمان کرد.
او میافزاید: «لنفوسیتها آنتیبادی تولید میکنند، به این معنی که وقتی بعداً در معرض آلرژنها قرار میگیرند، خطرناک نیستند، زیرا بدن از قبل محافظت شده است.»
این پزشک تأکید میکند که همه انواع آلرژی قابل درمان هستند، به شرطی که به موقع تشخیص داده شوند.
لوجینا خاطرنشان میکند که قویترین آلرژن، گرده درخت توس است که میتواند منجر به عدم تحمل طیف وسیعی از میوههای هستهدار مانند زردآلو، آووکادو، کیوی، گیلاس و سایر میوهها شود.
از سوی دیگر، دکتر عزیزبکوف بوتیروف، متخصص آلرژی و ایمونولوژی، خاطرنشان میکند که گرده گل آمبروسیا که با نام علف خوک (آمبروسیا) نیز شناخته میشود، حاوی پروتئینهای بسیار حساسیتزا است و حتی غلظتهای بسیار کم آن میتواند در برخی افراد واکنش آلرژیک شدید ایجاد کند.