واکنش شهرداری به قطع درختان چیتگر و سرخه حصار: آفت زده بودند

سخنگوی شهرداری تهران گفت: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به‌دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی بود که در سال‌های گذشته داشتیم.

واکنش شهرداری به قطع درختان چیتگر و سرخه حصار: آفت زده بودند

 

محمدخانی در نشست خبری گفت: ضعف در آبرسانی در دهه گذشته باعث شده که برخی از این درختان متاسفانه مستعد آفت‌ها شوند. تنها روشی که وجود دارد و کاملاً هم علمی و کارشناسی است این است که درختانی که کاملا آفت زده شده اند، از بین بروند. این اقدام برای این است که جلوی گسترش آفت در این بوستان‌های گرفته شود. این کار کاملا با نظارت منابع طبیعی اتفاق می‌افتد و برای حفظ درخت‌های سالم باقی مانده در همان فضاست. بلافاصله بعد از این اقدام هم کاشت نهال‌های جدید متناسب با فضای آن محیط انجام گرفت.

سخنگوی شهرداری تهران گفت: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به‌دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی بود که در سال‌های گذشته داشتیم. 

محمدخانی درخصوص بوستان چیتگر و وضعیت درختان دو بوستان اظهارکرد: نباید از عبارت قطع درخت استفاده کنیم. اتفاقی که افتاد ناشی از تنش‌های آبی در سال‌های گذشته و اقداماتی بود که در سال‌های گذشته باید انجام می‌شده، اما صورت نگرفته است. به طوری که یک ضعف و عقب ماندگی جدی در حوزه آبرسانی داشتیم. این مساله در دهه گذشته باعث شد بخشی از این درختان مستعد آفت شوند. درواقع آفت سوسک پوستخوار آسیب جدی به درختان وارد کرده است. 

وی افزود: روش علمی و کارشناسی این است که درختان آفت زده باید کاملا از بین بروند تا جلوی گسترش آفت گرفته شود. کارفرمای این موضوع و ناظر آن منابع طبیعی است و بلافاصله بعد از آن انتقال درختان و کاشت درختان و نهال‌های جدید متناسب با اقلیم صورت می‌گیرد. در سرخه حصار و چیتگر نهال‌های زیادی بعضا با حضور مردم کاشته شد. کنترل آفت، تقویت آبرسانی با کانال کشی‌ها و تامین آب و کاشت درختان جدید از اقداماتی است که در حال انجام است. این مجموعه اقدامات برای حل مشکل جدی در این دو بوستان افتخارآمیز است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • ناشناس

    خود مقر شهرداری هست که آفت زده!!!🤣🤣🤣

  • ناشناس

    اتوبوس برقی های ساخت ارباب شی جین پینگ چی شد؟ 🚌 🚌 💨💨💨

  • ناشناس

    وقتی چهارتا بی کفایت می‌نشینند تو شهرداری میشه مرگ 50 هزار انسان بر اثر آلودگی هوا 🤦‍♂️
    وقتی می‌روید این همه اتوبوس و هواپیمای بی کیفیت پول می‌دهید از چین و روسیه می آورید میشه نتیجه بی کفایتی

  • ناشناس

    جاش ویلا بسازید که افت نداشته باشد !!!این زاکانی دیگه گندشا در اورده .درختا شهر یا از بی ابی خشک میشن یا اره میشن .ایشونم به حق وحسابشون میرسند وسهم سفره انقلابشونا بر میدارند !!

  • آمیرزا

    بنده علم کشاورزی و گیاهشناسی ندارم اما چیزی که با چشم دیدم در پارک جنگلی چیتگر مطمئنم خشک شدن درختان عمدی بوده و بعدها هم پشت پرده این کار مشخص میشه علت چی بوده