معاون امور جوانان وزیر ورزش و جوانان خبر داد:

در پیک آمار «طلاق» هستیم

معاون امور جوانان وزیر ورزش و جوانان وزیر جوانان از تخصیص بالغ بر ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد، توسعه و تجهیزمراکز مشاوره و ازدواج دارای مجوز از وزارت ورزش و جوانان خبر داد.

در پیک آمار «طلاق» هستیم

وحید یامین پور در مراسم رونمایی از سامانه ملی مشاوره و آموزش ازدواج "هم راه" و تجلیل از مدیران برتر مراکز تخصصی مشاوره ازدواج وخانواده وزارت ورزش و جوانان، اظهارکرد: طبق اطلسی که ما در اختیار داریم می‌دانیم در کجای کشور نیاز به توسعه و تجهیز مراکز مشاوره ازدواج داریم؛ طبق همین اطلس نیز موافقت دولت را برای تخصیص اعتبار در خصوص تجهیز و توسعه این مراکز گرفتیم.

جذب مشاوران جدید

وی ادامه داد: قرار است این منابع از محل تسهیلات تبصره ۱۸ و برای ایجاد، ساخت و تجهیز مراکز مشاوره ازدواج تخصیص داده شود. طبق موافقتی که از وزارت اقتصاد گرفتیم قرار است بیش از ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای این امر تخصیص داده شود که از طریق استانها اطلاعات آن بارگزاری شده و به استحضار مراکز مشاوره می‌رسد.
 
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان افزود: پیش بینی ما این است که با تخصیص این اعتبار بتوانیم بیش از ۱۱۰۰ نفر مشاور جدید را در مراکز مشاوره خود جذب کنیم.

نوبت‌گیری آنلاین و آفلاین از نزدیکترین مرکز مشاوره ازدواج


 یامین پور در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به رونمایی از سامانه ملی آموزش و مشاوره ازدواج که می‌تواند دسترسی جوانان را به این خدمات تسهیل کند، افزود: جوانان با مراجعه به این سامانه می‌توانند نزدیک‌ترین و معتبرترین مرکز مشاوره را پیدا کرده، آفلاین و آنلاین نوبت بگیرند، از نتایج نظرسنجی مراجعه کنندگان پیش از خود مطلع شوند و به محتواهای بارگزاری شده در حوزه آموزش مشاوره در این سامانه دسترسی داشته باشند.
 
به گفته وی، ۸۴ درصد مراکز مشاوره ازدواج دارای مجوز از وزارت ورزش و جوانان در رده "الف" قرار دارند و اکثریت مطلق مراکز مشاوره ازدواج کار خود را به خوبی انجام داده‌اند.

ازدواج پیشرانی برای حل آسیب‌های اجتماعی و سلامت اخلاقی جامعه

معاون امور جوانان وزیر ورزش و جوانان در بخش دیگر سخنان خود به بیان آمارهایی در خصوص افزایش مراکز مشاوره ازدواج از مهر ۱۴۰۰ تا آذر ۱۴۰۲ پرداخت و اظهار کرد: از نظر دولت مردمی به جهت راهبرد فرهنگی و اجتماعی، نه تنها ازدواج یک مقوله اجتماعی برای پاسخ به یک نیاز است بلکه به نظر می‌رسد ازدواج مهم ترین راهبرد برای تاثیرگذاری بر مساله‌ای مثل همبستگی و ادغام اجماعی است. ازدواج پیشرانی برای حل بسیاری از مسائل اعم از آسیب‌های اجتماعی و انگیزه و سلامت اخلاقی جامعه محسوب می‌شود که به لحاظ نظری این امر برای ما ثابت شده است.
 
وی با بیان اینکه راهبرد این دولت و راهبرد نظام جمهوری اسلامی، آوردن سن ازدواج به سنی منطقی‌تر، مناسب تر، مطلوب‌تر و تسهیل ازدواج است، عنوان کرد: در مهر سال گذشته ۳۴۰ مرکز مشاوره خانواده و ازدواج با حدود یکهزار مشاور و روانشناس داشتیم اما طی این دو سال با رشد بیش از ۸۰ درصدی مواجه بوده است.

یامین پور افزود: در مهر ۱۴۰۰ بالغ بر ۶۲۰ مرکز مشاوره و ازدواج و نزدیک به ۲۸۰۰ مشاور و روانشناس داشتیم. طی این دو سال ۱۶ هزار کارگاه رایگان آموزش پیش از ازدواج در سراسر کشور برگزار کردیم که بالغ بر ۴۰۰ هزار جوان در آن شرکت کردند. این آمار غیر از هزاران ساعت مشاوره‌ای است که زوجین جوان از مراکز مشاوره‌ ازدواج و خانواده ما دریافت کرده‌اند.

ارائه آمارهای نسبت ازدواج و طلاق در یکسال، گمراه‌کننده است

یامین پور همچنین در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه عنوان کردن نسبت ازدواج و طلاق در یک سال آمار گمراه کننده‌ای است، در این رابطه توضیح داد: آمار طلاق یکسال مربوط به ازدواج‌های آن سال نیست. سن زندگی پیش از طلاق در ایران در ۱۰ سال اخیر، ۹ سال بوده است. طلاق های ثبت شده برای ۹ سال قبل است. از سوی دیگر در این پنج، شش سال آمار جوانان ما حدود سه میلیون نفر کم شده است و از ۲۶ میلیون جوان به حدود ۲۳ میلیون جوان رسیده‌ایم.

سن جوانی در کشور کاهش و از همین رو طلاق‌ها بیشتر شده است

در پیک آمار «طلاق» هستیم

نرخ ثابت تعداد زنان «مطلقه»

وی با بیان اینکه سن جوانی در کشور کاهش یافته و از همین رو طلاق‌ها بیشتر شده است، تاکید کرد: الان ما در پیک آمار طلاق قرار داریم چراکه ۹ سال از پیک آمار ازدواج ما گذشته است. ابتدای دهه ۹۰ حدود ۸۰۰ هزار ازدواج در سال داشتیم اما الان ۵۳۰ هزار ازدواج در سال داریم.

معاون امور جوانان با بیان اینکه برای به دست آوردن آمار دقیق طلاق باید نگاهی به آمار زنان متاهلی که بیوه شده‌اند و آمار طلاق‌های ثبت شده در یک سال نسبت به ازدواج های ثبت شده در همان سال انداخت، تاکید کرد: طی ۴.۵ سال اخیر دو میلیون و ۲۴۹ هزار ازدواج ثبت شده است که از این میان ۲۰۲ هزار نفر طلاق گرفته اند. این میزان یعنی حدود ۹ درصد ازدواج‌های ۴.۵ سال اخیر ایران به طلاق منجر شده‌اند.
 
یامین پور افزود: از ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۱ تمام ازدواج های ثبت شده و طلاق های ثبت شده‌ی همان ازدواج ها موجود است. متوسط طلاق‌ها در این بازه زمانی ۱۹ درصد است و این یعنی ۱۹ درصد ازدواج ها در ایران در این بازه زمانی منجر به طلاق شده است. نرخ زنان مطلقه در ۱۰ سال اخیر نیز ثابت و بین ۸.۳ تا ۸.۹ درصد بوده است.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 17
  • م
    1

    همینطور در پیک آمار اختلاس، دزدی، رانت، پولشویی، فقر، تورم، ظلم و فساد، بی قانونی، پارتی، ما تو قله ی همه بدبختی ها هستیم

    نظرات شما -
    • ناشناس
      1

      این آمارها همش کیکه!!!

  • ناشناس
    3

    هشتاد درصد آمار طلاق به وضعیت اقتصادی مردم خصوصا جوانان برمی گردد گناه طلاق و جدایی فرزندان از پدر و مادر و مصائب و مشکلات و ناهنجاری‌هایی اجتماعی که بواسطه آن اتفاق می افتد مستقیم بر گردن مسئولین

  • محسن
    1

    جوانان عزیز، کسانی که تمکن مالی ندارند به هیچ عنوان اقدام به ازدواج و فرزند آوری ننمایند! فقر سرانجامی غیر از اختلاف و طلاق ندارد. موفق باشید عزیزان

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      من ۴۵سالم بخاطرشرایطم ازدواج نکردم

  • ناشناس
    1

    ازدواج پول می خواهد ادامه دادن به زندگی هم نیاز به پول دارد

  • ناشناس
    1

    اخ که تمام این طلاق ها برسرتورم فقراختلاس دزدی داخل حکومت است

  • ناشناس
    1

    الان در نقطه ای قرار داریم که باید برویم خط بعدی😂

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      ازدواج یعنی فاجعه

  • ناشناس
    7

    هر چي مطلقه بيشتر واسه ما مجردها بهتر

  • ناشناس
    0

    ازدواج نکردن بهتره که بابت مهریه بری زندان ازدواج نکردن بهتره که بچه های فقیر به دنیابیان وبافلاکت امروزایران بزرگ بشن کشوری ثروتمند بامزدمانی فقیرباعث این وضعیت چه کسانی هستند؟

  • حسن
    0

    اینهاکه عادی شده بیکاری فحشا موادمخدر چای دبش چی شدکارگراش کجاهستندایا مدیرانش تخلف کردن آن موتورکویردزدچی شدپسرش میگم

  • ناشناس
    4

    ازیازدہ ازدواج یک طلاقی زن عاطفہ داردمھربان است برخی ازمردھا موذی ھستند

  • ایرانی
    0

    ...خداگواه که اگر مغزبزغاله ای مملکت رو اداره میکرد،اوضاع خیلی بهتراز این که هست میبود،،،،،،

  • ایرانی
    0

    نگران زنان مطلقه نباشید،روحانیت معظم همه راصیغه موقت خواهندنمود.....

  • Amir
    0

    چراباید لقمه رادورسرخودتون بچرخونید؟اکثرطلاقها هیچ نیازی به مشاوره نداره،عامل اکثر طلاقهاو بدترازآن نارضایتی ازادامه زنددگی مشترک جوانهایی که طلاق هم نداده اند ولی حال وروزی هم بهتر از مطلقه هاندارند،چیزی نیست جز فقر وفلاکت وبیکاری وگرانی ونداشتن حداقل های زندگی همچون مسکن وشغل و...که تبدیل به رویای دست نیافتنی برای مردمی شده که درسر زمینی زندگی میکنیم که ازنعمت ذخایر وثروت خدادادی چیزی کم ندارد.بهتر است تعداد کمی مشاور بکاربگیرید که به مسئولین تفهیم کنند که این دستمزد مردم نیست!

  • ناشناس
    0

    بخش زیادی از طلاقها همین مشاورها هستند که با راهکارهای غلط و به منظور جذب مخاطب و مشتری سسب طلاق میشوند انصافا از رفتن پیش مشاور تا می توانید خودداری کنید.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها