وزیر کشور: اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری امتحانات نهایی/ سرپرست وزارت آموزش و پرورش: تاثیر ۴۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور امسال

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اهمیت امنیت آزمون‌های امتحانات نهایی گفت: تدابیر لازم برای امنیت آزمون‌های نهایی اندیشیده شده است و وزیر کشور از اتخاذ تدابیر و ایجاد هماهنگی‌های لازم برای برگزاری امتحانات نهایی در سراسر کشور خبر داد.

وزیر کشور: اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری امتحانات نهایی/ سرپرست وزارت آموزش و پرورش: تاثیر ۴۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور امسال

احمد وحیدی در پایان بخش نخست نشست استانداران سراسر کشور با وزیر آموزش و پرورش و مدیران کل آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جلسه خوبی با حضور استانداران، مدیران کل آموزش و پرورش و صحرایی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش برگزار شد که موضوع مهم مورد بحث در این جلسه احراز اطمینان از وجود شرایط مناسب در سراسر استان‌ها برای برگزاری آزمون‌های نهایی است که امسال تاثیر ۴۰ درصدی (سهم سوابق تحصیلی) را در کنکور دارد و در سال‌های بعد نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

وی اضافه کرد: این نشست با هدف اتخاذ تدابیر مناسب برای برگزاری امتحانات راحت و ایمن برگزار شد تا همه شرکت‌کنندگان اعم از دانش آموزان و اولیاء برای این امتحانات دغدغه خاطری نداشته باشند.

وزیر کشور در پاسخ به سوالی در خصوص تدابیر قطعی اینترنت برای برگزاری آزمون‌های نهایی اظهار کرد: در این جلسه برای قطعی اینترنت پیش بینی نداشتیم؛ اما سایر پیش بینی‌ها در نظر گرفته شد تا برابر تدابیر وزارت آموزش و پرورش تمهیدات لازم در نظر گرفته شود.

همچنین، سرپرست وزارت آموزش و پرورش در پایان بخش نخست نشست استانداران سراسر کشور که با حضور وزیر کشور و مدیران کل آموزش و پرورش برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز جلسه خوبی با هدف ایجاد هماهنگی و همدلی برای برگزاری امتحانات نهایی در سراسر کشور برگزار شد؛ این امتحانات در سال جاری ۴۰ درصد تاثیر قطعی در کنکور دارد. بی‌تردید آنچه واضح است همه آماده این تحول هستند و در حال برنامه ‌ریزی برای تحقق فرآیند پیوسته آموزش که به سنجش قابل اتکایی منجر شود.

صحرایی اضافه کرد: آموزش و پرورش امتحانات را در یک فرآیند از پیش تعیین شده برگزار خواهد کرد ولی آنچه در این زمان اهمیت دارد درک موضوع تحقق این تحول است. بی‌تردید مساله امنیت آزمون از اهمیت بسزایی برخوردار است و باید تدابیر لازم برای تحقق این امنیت اندیشیده شود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: سوالات از مرحله طراحی و تا رسیدن به دست داوطلبان تدابیر مختلفی را برای تحقق امنیت خواهند داشت اما سوالات پس از باز شدن مخزن و رسیدن به دست دانش آموزان منتشر می‌شود؛ این روالی بوده که در گذشته نیز وجود داشته اما برای از بین بردن هرگونه شائبه‌ای، امسال خودمان پس از باز شدن مخزن، سوالات را منتشر می‌کنیم.

صحرایی تاکید کرد: در حال حاضر بیش از ۴۰۰۰ حوزه امتحانی داریم که دستورالعملی برای تجمیع آنها ابلاغ شده است ولی متناسب با شرایط جغرافیایی هر استان تصمیم‌گیری‌های لازم انجام خواهد شد.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها