بحران خشکسالی تا ۱۵ سال آینده مازندران را بیابان خواهد کرد

رئیس مدیریت بحران کشور گفت: با تغییرات شدید آب و هوایی و اقلیمی در مازندران روبرو هستیم و اگر توجه ویژه ای به منطقه نشود در ۱۵ سال آینده شاهد بیابانی شدن مازندران خواهیم بود.

 بحران خشکسالی تا ۱۵ سال آینده مازندران را بیابان خواهد کرد

محمد حسن نامی رئیس مدیریت بحران کشور در حاشیه سفر به مرزن آباد چالوس اظهار داشت: بیشترین بودجه بحران را برای مدیریت مازندران اختصاص دادیم و چون استان با سیل،زلزله و حوادث غیرمترقبه فراوانی در طول سال روبروست توجه به زیرساخت ها برای کاهش بحران در مازندران ضروری است.

وی با تاکید بر اینکه هر روز عدم تعادل بیشتر بین جو و اتمسفر را شاهدیم افزود: باید در برابر بحران آمادگی لازم را داشته باشیم.

نامی ایران را کشوری در مدار بحران های متعدد نامید و خاطرنشان کرد: مازندران نیز بحران خیز بوده و بنابراین آماده باش کامل نیروها برای مواجه با بحران ها ضرورتی انکارناپذیر در این استان به شمار می رود.

وی تصریح کرد:در کشور با زلزله های متعددی روبرو هستیم و اگر ایمن سازی لازم ساختمان ها را نداشته باشیم امکان مدیریت در بحران ها را نخواهیم داشت.

رئیس مدیریت بحران کشور به اختصاص تسهیلاتی در ایمن سازی ساختمان ها اشاره کرد و با تاکید بر اینکه مازندران در خصوص سیلاب آسیب پذیر است افزود:شیب زیاد در منطقه البرز، سبب می شود امکان مدیریت سیل دچار مشکل باشد و باید با ایجاد سدهای متوسط در مازندران از هدر رفت آب های شیرین جلوگیری کنیم. نامی گفت: با اضافه شدن ناوگان های خودرویی نیز با مخاطراتی در کشور روبرو هستیم و اگر برای این مسئله فکر نشود به بحران تبدیل می شود.

رییس مدیریت بحران کشور به عدم صدور مجوز ساختمان سازی در حاشیه شهرها توسط شهرداریها اشاره کرد و با تاکید بر اینکه با اینحال شاهد صدور مجوزهای ساختمانی هستیم که منجر به ساخت خانه های ناایمن می شود ادامه داد:خوی از شهرهایی بود که بدون محاسبات مهندسی ساخت و سازها صورت گرفت و ریزش ساختمان ها را با درجات پایین زلزله شاهد بودیم.

نامی افزود:در مازندران نیز با توجه به وقوع خشکسالی ها در 15 سال آینده استان مازندران به یکی از استان های بیابانی تبدیل می شود و باید چاره ای عمیق در این خصوص اندیشید تا مردم نیز باغ های خود را خردتر نکنند و برای اقتصاد منطقه باید چاره اندیشی دیگری داشت.

به گفته نامی جاده های دیگری باید در مسیر مواصلاتی مازندران در دستور کار ساخت و ساز قرار بگیرد و با وجودیکه جنگل ها از بین خواهد رفت اما برای ترابری مردم باید مسیرهایی را در نظر بگیریم .

رئیس مدیریت بحران کشور گفت:مدیران کشور،و نمایندگان مجلس باید تصمیم بگیرند تا با افزایش مسیرهای مواصلاتی در استان بار ترافیکی مازندران را کم کنند.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 11
  • ناشناس
    7

    ....... به عنوان ی مازندرانی شعر نگو. دوغتو بنوش

  • ناشناس
    1

    از فرسایش خاک باید جلوگیری کنید، ریشه های درختان بیرون آمده، باران هم به نسبت بد نیست، چیزی که داره جنگلها را نابود میکند فرسایش خاک هست

  • ناشناس
    2

    اینهمه متخصص و درسخونده داریم، یک عده بیسواد نشستند هیچی بلد نیستند، مملکت به گند کشیدند،

  • حخخخخ
    3

    دکتر شش کلاسه مناطق شرجی و شمالی هیچوقت بیابان نمیشن،حتی اگر آب پیدانشه یک قطره که ادم و حیوان بنوشن ولی درخت ها و سبزه ها از بارون و رطوبت هوا تغذیه میشه
    این دولت و حکومت نوبره با شما مسپولین دوزاریش

  • ناشناس
    0

    مهم نیست جنگل از بین بره چون نیاز به راه‌های مواصلاتی جدید داریم!!!!! تو دیگه چرا نگران بیابان شدن مازندران هستی نخبه ی مدیریتی!!!!!

  • ناشناس
    4

    به درک اسفل

  • ناشناس
    1

    استاد ربط دادن موضوعات نامربوط. گ.. و شقیقه

  • امیرکبیر
    3

    اینم خودش یجور اقتداره قاجار فروخت اینان سوزاندند!!!!!

    نظرات شما -
    • 1

      از برکت همون هوش و غیرت معروفتونه

  • الم الظلمی روزبه
    1

    # مسپولین سهمیه ای و مملکت سهمیه پرور

  • ناشناس
    0

    از یک‌طرف گفتن بیابان میشه و از طرف دیگه میگن جاده های مواصلاتی با گذر از جنگل افزایش یابد.‌ ؟؟

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها