اسقاط ساختگی خودروهای فرسوده در پایتخت/ پول بده گواهی بگیر

عضو کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: تحویل گرفتن خودروهای فرسوده از صاحب و اسقاط آن تنها به صورت شکلی انجام می شود یعنی عملا خودرویی اسقاط نمی شود.

اسقاط ساختگی خودروهای فرسوده در پایتخت/ پول بده گواهی بگیر

علی اصغر قائمی، عضو کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اسقاط خودروهای فرسوده در پایتخت چه وضعیتی دارد؟ اظهار کرد: متاسفانه این کار در تهران با فراز و نشسب های زیادی روبرو بوده است، چرخه اسقاط خودروهای فرسوده دچار اشکال است.

وی ادامه داد: تحویل گرفتن خودروهای فرسوده از صاحب و اسقاط آن تنها به صورت شکلی انجام می شود یعنی عملا خودرویی اسقاط نمی شود اما گواهی اسقاط صادر می شود.

عضو کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران تاکید کرد: در چرخه اسقاط خودروهای فرسوده باید بازنگری شود، زمانی باید به صاحب خودرو فرسوده گواهی اسقاط تحویل داد که حتما اسقاط انجام شده باشد نه اینکه برای صدور گواهی هزینه ای پرداخت شود.

قائمی بیان کرد: این اقدامات موجب فساد می شود و ستاد بازسازی خودروهای فرسوده گزارشی ارائه نکرده است.

پیشتر سردار حسینی، جانشین رییس پلیس راهور فراجا گفته بود که در کشور ۴۷ درصد خودروها معادل ۱۷ میلیون وسیله نقلیه فرسوده هستند که از این میزان ۷ میلیون دستگاه در کلانشهرها در حال ترددند!فلسفه اسقاط این است خودروی فرسوده از سیکل خارج شود و خودروی جدید و استاندارد هم از لحاظ فنی و هم لحاظ آلایندگی وارد شود. با این لایحه جدید دولت و پولی شدن اسقاط باید فاتحه کیفیت، استاندارد و محیط زیست را خواند و اسقاط را عملا تعطیل شده تصور کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس
    0

    آقایان دولتی ها و مجلسی ها این روش صحیح تعویض خودروهای فرسوده با نو نیست! خودروهای فرسوده شخصی با عمر بیش از ۳۰ سال و خودروهای عمومی با عمر بیش از ۲۰ سال باید توسط دولت و پلیس راهور جمع آوری و تحویل شرکت های خودرو ساز داخلی برای اسقاط شود و به جای آن یک خودروی نو به لحاظ قیمتی همطراز یا نزدیک به خودروی قبلی فرسوده به مالک خودرو بطور اقساطی تحویل شود. بدین نحو که یک سوم قیمت خرید خودروی نو تحویلی را دولت متقبل شود یک سوم دیگر آن را مالک خودرو با اقساط بلند مدت ۱۰ ساله بدون کارمزد و بهره پرداخت کند و یک سوم دیگر را هم شرکت تولید کننده خودرو که خودروی فرسوده را اسقاط و بازیافت می کند بپردازد. هر روش دیگری غیر از این مورد که عرض شد اگر جایگزین شود مورد استقبال عموم مردم قرار نخواهد گرفت و شکست می خورد. به دلیل اینکه اولاً قیمت واقعی خودروهای داخلی به دلیل افزایش دستوری قیمت ارز ۷ تا ۱۰ برابر قیمت واقعی آنهاست ثانیاً مردم توان و قدرت پرداخت ما به التفاوت قیمت فروش خودروی فرسوده و خرید خودروی نو را ندارند!

    نظرات شما -
    • علی
      1

      شما عزیزم، باید اطلاعات ات رو به روز کنید‌. روش های دیگری هم هست مثل روش به صورت شکلی.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها