تذکر کتبی به وزیر آموزش و پرورش

نماینده مردم ارومیه در مجلس گفت: به هر دلیل نباید دریاچه ارومیه از نقشه کشور حذف شود و در تکرار حذف آن از نقشه کشور عمدی صورت گرفته و به همین خاطر وزیر آموزش‌وپرورش تذکر کتبی دریافت می‌کند.

تذکر کتبی به وزیر آموزش و پرورش

هادی بهادری با اشاره به حذف نقشه دریاچه ارومیه از طرح روی جلد کتاب‌های درسی اظهار داشت: این اتفاق نباید به هر دلیلی روی دهد چراکه این دریاچه در هر وضعیتی که باشد یک سرمایه بزرگ برای این کشور است.

وی افزود: در این ارتباط به وزیر آموزش‌وپرورش تذکر جدی داده می‌شود تا این کار دوباره تکرار نشود و در صورت تکرار از وی سؤال پرسیده می‌شود.

بهادری گفت: اگر حذف دریاچه ارومیه از نقشه کشور تکرار شود این کار نشان‌دهنده عمدی‌بودن آن است که باید بررسی‌های لازم صورت بگیرد و افراد متخلف پاسخ‌گو باشند.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: احیای دریاچه ارومیه در اولویت نخست مسائل محیط زیستی کشور قرار دارد بنابراین باید همه تلاش کنند تا این دریاچه جانی دوباره بگیرد و دولت نیز باید حمایت‌های خود را از طرح‌های احیای آن افزایش دهد.

منبع: تسنیم

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید