صلح و سازش پس از 23 سال

پس از 23 سال درگیری میان دوطایفه، با تلاش اعضای شورای حل اختلاف شماره 21، اختلاف این دو طایفه به سازش ختم و یک نفر از مجازات قطعی قصاص نجات یافت.

صلح و سازش پس از 23 سال

امروز نقش شوراهای حل اختلاف در به سازش رساندن اختلافات و درگیری‌های بین طوایف و اقوام بر کسی پوشیده نیست و شورای حل اختلاف توانسته با استفاده از ظرفیت بزرگان و رئیس سفیدان اقدامات خوبی در به کاهش رساندن اختلافات طایفه ای داشته باشد.

امروز بزرگان معتمدان و ریش سفیدان بازوان توانمندی برای دستگاه قضایی محسوب می شوند که با تلاش‌های بی‌منت خود می‌توانند اقدامات بسیار خوبی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه داشته باشند.

به دنبال وقوع یک فقره قتل اختلاف و درگیری بین دو طایفه «میربلوچزهی» و «آهنین جگر» شدت گرفت که این اختلاف زمینه وقوع و بروز اختلاف درگیر را فراهم می‌کرد.

با ارجاع پرونده به شورای حل اختلاف شماره 21، جلسات فوق العاده با حضور اعضای شورای حل اختلاف برگزار شد و با توجه به اینکه این اختلاف و درگیری از مدت 23 سال قبل بین این دو طایفه وجود داشت عزم اعضای شورای حل اختلاف جزم شد تا بتوانند به این اختلاف که خود منشا بروز اختلافات دیگر بود را خاتمه دهند.

جلسه اولیه با حضور طرفین پرونده و ریش سفیدان دو طایفه برگزار شد که پدر و مادر مقتول با حرمت گذاری به بزرگ حاضر به اعلام رضایت شدند.

نهایتاً در جلسه ای دیگر با حضور امام جمعه اهل سنت مسجد مکی زاهدان، اعضای شورای حل اختلاف شماره 21 و جمعی از معتمدان، بزرگان و ریش سفیدان اولیای دم از حق قانونی خود گذشت کرده و رضایت خود را نسبت به آزادی فرد متهم در زندان اعلام داشتند.

رئیس شورای حل اختلاف سیستان و بلوچستان با اشاره به آمار پرونده های به سازش رسیده توسط بزرگان و ریش سفیدان نیز بیان کرد: 40 درصد پرونده هایی که در استان مطرح شده و قابلیت صلح و سازش داشته، به سازش رسیده است.

منبع: فارس

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها