70 درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای جذب بازار کار می‌شوند

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای پسران شهرکرد گفت: 70 درصد از فارغ‌التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه‌ای جذب بازار کار می‌شوند.

70 درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای جذب بازار کار می‌شوند

بهروز شایق اظهار کرد: یک از وظایف اصلی آموزشکده فنی و حرفه‌ای، تربیت تکنسین و کارشناس فنی ماهر است.
رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای پسران شهرکرد گفت: بیش از 170مرکز آموزشی در سراسر کشور در حوزه پسران، دختران و کشاورزی مشغول به فعالیت است که حدود 250 هزار نفر دانشجو در این مراکز در حال تحصیل می‌باشند.

ریاست دانشگاه فنی و حرفه‌ای پسران شهرکرد گفت: حدود پنج هزار و 3000 دانشجو در مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای استان، در دو مقطع کاردانی و کارشناسی مشغول به تحصیل هستند.

شایق از وجود 40 رشته کاردانی و 14 رشته کارشناسی در استان خبر داد و گفت: خوشبختانه بیش از 70 درصد رشته‌های کارشناسی را طی دو سال گذشته در این مراکز ایجاد کردیم که این امر موجب ارتقا سطح کیفی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای شده است.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای پسران شهرکرد با اشاره به قوانین پنج ساله ششم، گفت: تنها دانشگاهی که در کشور مجوز توسعه را کسب نموده، دانشگاه فنی و حرفه‌ای پسران و دانشگاه مهارتی است.

وی در ادامه تصریح کرد: بر اساس ماده 65 و 66 قانون پنج ساله ششم، آموزش و پرورش موظف به تحصیل 50 درصد از دانش‌آموزان مقطع متوسطه در هنرستان‌ها تا پایان سال 1400 است.

شایق با اشاره به اشتغال فارغ‌التحصیلان، تصریح کرد: با توجه اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای کمتر از یک دهه است که ایجاد شده و همین امر موجب شده تا اطلاعات دقیقی از جذب فارغ‌التحصیلان در بازار کار وجود نداشته باشد اما طبق شواهد موجود، 50 تا 70 درصد از فارغ‌التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه‌ای جذب بازار کار می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 10 نفر عضو هیآت علمی رسمی و 200 نفر عضو هیات علمی حق‌التدریس با سابقه در دانشگاه فنی و حرفه‌ای وجود دارد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای پسران شهرکرد از وجود 71 فضای آموزشی و کارگاه در سطح استان خبر داد و گفت: نسبت دروس علمی به تئوری در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهار برابر است و حدود 70 درصد از واحدهای آموزشی، عملی است.


منبع: ایسنا

10

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها