خبر مهم روحانی از در مذاکرات وین/ نباید بین بد و بدتر انتخاب کنیم

رئیس جمهور گفت: در مذاکرات عجله نداریم اما از فرصت حداکثر استفاده را خواهیم کرد و در چارچوب تعیین شده از طرف مقام معظم رهبری درمورد مذاکرات را کاملا حفظ کرده ایم و در همان چارچوب حرکت می کنیم.

خبر مهم روحانی از در مذاکرات وین/ نباید بین بد و بدتر انتخاب کنیم

حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهور عصر امروز(سه‌شنبه) در نشست با جمعی از فعالان سیاسی اظهار کرد: جای تاسف است که بعد از ۴۰ سال عده‌ای بگویند ما در انتخابات باید بین بد و بدتر انتخاب کنیم. ما باید به نقطه‌ای برسیم که بین خوب و بهتر یکی را انتخاب کنیم.

روحانی گفت: باید بخشی از روندی که امروز برای بررسی صلاحیت کاندیداها داریم و هیئت‌های اجرایی و شورای نگهبان انجام می‌دهند را بر دوش احزاب بگذاریم یعنی فیلترینگ احزاب باید صلاحیت افراد را بررسی کند.

اهم سخنان روحانی را می‌خوانید؛

*باید انتخابات پر نشاطی را برگزار کنیم و مردم در انتخابات باید به استراتژی و برنامه رأی بدهند. البته باید قانون اساسی تفسیر شود زیرا قانون در جایی به صراحت می‌گوید برنامه برعهده رئیس جمهور است و بر این مبنا است که مردم در انتخابات به رئیس‌جمهور رأی می‌دهند.

*امروز رئیس‌جمهور برنامه‌ای به مردم و مجلس ارائه می‌دهد اما سپس یک برنامه ۵ ساله ارائه می‌شود. باید برای آینده مشخص کنیم وقتی مردم پای صندوق می‌آیند به چه چیزی رأی می‌دهند.

روحانی: مذاکرات وین پیشرفت داشته/نباید بین بد و بدتر انتخاب کنیم

* با مقاومت و ایستادگی ملت، امروز جنگ اقتصادی دشمن و فشار حداکثری شکست خورده است و خود آمریکایی ها و همه دنیا به این شکست اعتراف می کنند، امروز در مذاکرات وین قدرتمندتر از گذشته مذاکره می کنیم.

* معنای حضور قدتمند امروز ایران در مذاکرات وین شکست قطعی فشار حداکثری دشمنان است و مذاکرات حدود ۶۰، ۷۰ درصد پیشرفت داشته است و اگر آمریکایی ها در چارچوب صداقت حرکت کنند در زمان کوتاهی به نتیجه خواهیم رسید. در مذاکرات عجله نداریم اما از فرصت حداکثر استفاده را خواهیم کرد و در چارچوب تعیین شده از طرف مقام معظم رهبری درمورد مذاکرات را کاملا حفظ کرده ایم و در همان چارچوب حرکت می کنیم.

* با مقاومت و ایستادگی ملت امروز از پیک مشکلات عبور کرده ایم، هرگونه سخن و حرکتی که به دروغ گفته شود و مردم را مایوس و بی نشاط کند، یک خیانت بزرگ است.

*{با اشاره به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰} تلاش خواهیم کرد کرونا مانع از حضور مردم در انتخابات نشود و همه تهمیدات لازم در این زمینه در نظر گرفته خواهد شد.

* امیدوارم همه احزاب و گروه ها باید بتوانند در انتخابات حضور داشته باشند و شاهد تنوع سلایق در میان نامزدها باشیم و دولت از هر تلاشی فروگذار نخواهد کرد تا انتخاباتی پرشور با حضور حداکثری برگزار شود که در این صورت انتخابات موجب تقویت و استواری بیشتر نظام و تقویت نقش ما در منطقه خواهد شد.

* متاسفانه هنوز پس از گذشت ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، در ایام انتخابات می‌شنویم که عده زیادی به دنبال انتخاب بین بد و بدتر هستند؛ باید به جایی برسیم که دنبال انتخاب بین خوب و بهتر باشیم. برای این مهم باید به جایی برسیم که نامزدهای انتخابات از طرف احزاب معرفی شوند و نماینده حزب باشند و مردم نیز بین استراتژی و برنامه‌ها دست به انتخاب بزنند.

* در این زمینه قانون اساسی ما باید تفسیر شود. قانون اساسی در اصل ۱۳۴ به صراحت می‌گوید که برنامه و خط مشی با رییس جمهور است و مردم هم بر همین مبنا می‌آیند و رئیس جمهور انتخاب می‌کنند. مجلس شورای اسلامی نیز در زمان بررسی صلاحیت وزرای کابینه هم برنامه‌ها را بررسی می‌کند و هم افراد را؛ باید این ابهامات برطرف شود. مردم به برنامه‌های رئیس جمهور رای می‌دهند، مجلس نیز برنامه‌های هیات دولت را بررسی می‌کند و آن وقت دوباره برنامه ۵ ساله نوشته می‌شود.

* نظر بنده درباره قانون اساسی روشن است؛ باید قانون اساسی تفسیر شود تا مشخص شود مردم پای صندوق آرا به چه چیز رای می‌دهند؛ به فرد، به برنامه، یا به حزب؟

* پایه اساسی حل مشکلات کشور را اعتدال و تعادل دانست ؛ باید ببینیم مشکلات کشور در داخل و خارج آیا با تعادل و اعتدال حل می‌شوند یا با افراطی‌گری؟ آیا مشکلات کشور در عرصه بین‌المللی با تعامل سازنده حل و فصل می‌شوند یا رویکردهای دیگر؟ دولت‌های یازدهم و دوازدهم بر مبنای تشخیص همین نکته که مشکلات کشور از مسیر تعادل و اعتدال در داخل و تعامل سازنده با جهان رفع خواهند شد، عمل کرد.

*{ با اشاره به دستاوردهای دولت در عرصه اقتصادی با عمل به مشی اعتدالی} رسیدن به نرخ تورم تک رقمی پایدار به مدت بیش از ۲ سال، برای اولین بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی و نیز رسیدن به نرخ رشد دو رقمی به عنوان بالاترین نرخ رشد در جهان در سال ۹۵، دستاوردهایی بود که این دولت با تکیه بر مشی اعتدال در داخل و تعامل سازنده در جهان به آنها رسید.

* دولت تدبیر و امید با تکیه بر این مشی دستاورهای بزرگی در عرصه‌های مختلف اقتصادی، دفاعی، سیاسی و بین‌المللی به دست آورد که برجام یکی از بزرگترین این دستاوردهاست و امروز پس از همه اتفاقاتی که پیرامون آن رخ داده، هنوز بهترین چارچوب برای حل و فصل مسائل در عرصه بین‌المللی است.

*درباره برخی از مشکلاتی که تحریم برای کشور پیش آورد تا چندی قبل نمی‌شد سخن گفت چرا که دشمن از آنها سوءاستفاده می‌کرد، اما امروز کسی که ادعا می‌کرد می‌خواهد ایران را به زانو درآورد، به شکست این تلاش‌ها اذعان دارد و مردم باید بدانند که تحریم حتی در مسیر تامین دارو و تجهیزات پزشکی چه مشکلاتی برای کشور ایجاد کرد.

*حتی در دوران جنگ تحمیلی نیز به اندازه دوران جنگ اقتصادی، تحت فشار قرار نگرفته بودیم، اما امروز به مدد مقاومت مثال‌زدنی ملت و تحت رهبری و هدایت‌های مقام معظم رهبری از پیک مشکلات عبور کرده‌ایم.

در این دیدار یحیی آل‌اسحاق به نمایندگی از حزب موتلفه اسلامی، سید حسین مرعشی به نمایندگی از حزب کارگزاران سازندگی، آذر منصوری به نمایندگی از حزب اتحاد ملت، محمد عطریانفر به نمایندگی از حزب کارگزاران سازندگی، زهرا ساعی به نمایندگی از حزب اعتدال و توسعه، محمدرضا جلایی‌پور به نمایندگی از حزب اتحاد ملت و بهزاد نبوی به نمایندگی از حزب توسعه ملی به بیان دیدگاه‌ها، انتقادات و پیشنهادات خود پرداختند. همچنین جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور نیز توضیحاتی درباره روند اجرایی انتخابات چهارگانه ۲۸ خرداد ارائه داد.

سخنرانان در سخنان خود به ارزیابی نحوه مقابله با شیوع ویروس کرونا، رسیدگی و بهبود وضعیت معیشت مردم، ضرورت ایجاد ثبات در بازار کالا و ارائه خدمات مورد نیاز عموم مردم، لزوم تلاش برای افزایش هر چه بیشتر مشارکت در انتخابات و برگزاری انتخاباتی پرشور، آزاد و رقابتی پرداختند و تاکید کردند که اگر چه حصول برجام یکی از بزرگترین دستاوردهای دولت تدبیر و امید بود، اما دستاورد بزرگ‌تر دولت حفظ این دستاورد مهم و بزرگ در کشاکش رخدادها و تلاش‌ها برای آسیب زدن به آن بود.

همچنین تلاش برای به نتیجه رسیدن مذاکرات احیای برجام در فرصت باقیمانده از دوره فعالیت دولت تدبیر و امید و تلاش برای دفاع و حفظ از این دستاورد مهم از دیگر نکات مورد اشاره سخنرانان این نشست بود.

منبع: مهر

38

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 15
  • محمد
    0

    باعرض ادب واحترام سلام حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی،ریس جمهور محترم کشور ایران،محمدهادی قربانی هستم فرزند اکبر من۳۱سال سن دارم چندین سال دوست دارم متاهل بشم ازدواج کنم،بخاطر مشکلات مالی اجاره نشینی و کارگری توی رستوران،فن خاصی جز کارگری فن خاصی بلد نیستم بخاطر که درآمدم کم.تصمیم گرفتم برای شما نامه بفرستم فرجی بشه این روزها هم بیرون بر و رستوران بخاطر کرونا تعطیل بیکارم و تعدیل نیرو شده،کارگری هم کم شده چون مصالح ساختمانی گران.خواهش میکنم اگر میشه بهم کمک مالی کن تا از فکر و سردرگمی در بیام بهتر زندگی کنم مدتی اجاره خونه برام مشکل بزرگی شده به اندازه اجاره خونه هم کمک مالی کنید یه مشکل بزرگ من حل کردید بخدا روم نمیشه اینها حضوری به کسی بگم چند ماهی، باز اجاره خونه زیاد شد بهزیستی و کمیته امداد هم رفتم حضوری ولی کمکی نکردن،شماره عابر سپه (۵۸۹۲۱۰۱۰۶۰۸۹۶۴۴۲)بنام محمدهادی قربانی. تو را خدا کمکم کن موفق،سربلند و سلامت باشی در پناه الله خیلی ممنون و متشکرم نا امیدم نکن بیش از هزار بار نامه فرستادم ولی جواب نگرفتم با گریه دارم این می نویسم ریس جمهور محترم

  • کاربر ناشناس
    0

    ایشان برای انتخابات نیاز به برجام دارد هر طوری که شده این برجام باید امضا شود

  • کاربر ناشناس
    0

    چه بخواهیم و چه نخواهیم روحانی برجام را امضا می کند

    نظرات شما -
    • م
      0

      روحانی که برجام رو قبلا امضا کرده الان بحث روی امضای امریکاست

  • کاربر ناشناس
    0

    آقای روحانی در این ۸سال دستش خالی است باید برجام امضا شود

  • کاربر ناشناس
    0

    روحانی برای اینکه مملکت را داغون کرده در مدت باقی مانده دست به کارهای فتحعلیشاه می کند عهد نامه گلستان وعهدنامه ترکمنچای و

  • کاربر ناشناس
    0

    اگر روحانی سرکار نبود ودر داخل ماشین چهره شناسی و نظارت نمی کرد الان در کشور قطعی بود هیچ کالا پیدا نمی شد

    نظرات شما -
    • هالو
      0

      چی مصرف میکنی خخخ

  • کاربر ناشناس
    0

    خدا لعنت کند این دولت تمام انرژی سرمایه مملکت را سرف بر جامی که برای ایران جز سر شکستی ثمری نداشت برجامی اسرائیل آمریکایی‌ها از قبل برنامه ریزی شده برای نابودی ایران بوده این دولت حسن روحانی وزیراش مثل وزیر مسکن آخوندی ساخت ساز مسکن مهر را رها کرده است و مسنجرها به مشکل بر خورند اگر در این هشت سال دولت به فکر مردم بودن کار به اینجا نمی کشید این جوان که با ناله درد مشکلات خودرا نوشته حق دارد دل آدم کباب میشه کی باید جواب بده مستجر کار نداره انشالله يکی پیدا بشه مشکل حل کند خیلی هستند مثل ایشان درد مشکلات دارن

    نظرات شما -
    • قل مراد
      0

      ۸۰ درصد ملت ایران فقیر

  • دخترایرونی
    0

    اقا محمد چقدر ساده ای فک میکنی نامتو رئیس جمهور میخونه

    نظرات شما -
    • خورزوخان
      0

      این سایت میگن سایت اصلاح طلب ها و روحانی شاید بخوان،دختر ایرانی

  • رزز
    0

    از اهن میلگرد و سیمان وپثروشیمی خبر داری یا شنبه بهت میگن

  • کریم احمدی
    0

    به قول دوستان چقد حرف زده حسن کلیدساز

  • کاربر ناشناس
    0

    به همین خیال باش.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها