روزنامه جمهوری اسلامی: آقای رئیس جمهور! نکته مهم اينست که اين مردم بايد بمانند تا بتوانند راه امام حسين را ادامه بدهند

روزنامه جهموری اسلامی گفت: اگر تعداد جان‌باختگان روزانه بعد از عزاداري‌هاي محرم به چند صد نفر رسيد، چه کسي پاسخگوي جان‌هاي مردم خواهد بود؟

روزنامه جمهوری اسلامی: آقای رئیس جمهور! نکته مهم اينست که اين مردم بايد بمانند تا بتوانند راه امام حسين را ادامه بدهند

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: ديروز رئيس‌جمهور روحاني بار ديگر بر ضرورت برگزاري مراسم عزاداري محرم تأکيد و تلاش کرد پيامدهاي کرونائي آن را نفي کند. نکته ديگري که در سخنان آقاي رئيس‌جمهور بود، ابراز تعجب از انتشار اخبار مربوط به جنگل‌خواري و کوه‌خواري و وقفي قلمداد کردن‌هاي بي‌حساب و کتاب کوه و جنگل بود که اين هردو نکته باعث تعجب شد. البته نکته سوم مطالب ديروز ايشان در جلسه هيأت دولت «تروريستي» دانستن نزديک شدن هواپيماهاي نظامي آمريکائي در آسمان سوريه به يک هواپيماي مسافربري ايراني بود که بکار بردن اين تعبير توسط ايشان کاملاً بجا و قابل تحسين و تقدير است.

در ادامه ی مطلب آمده است: درباره دو نکته اول و دوم سخنان ديروز رئيس‌جمهور روحاني مطالبي داريم که لازم است با ايشان در ميان بگذاريم.
اول اينکه شما آقاي رئيس‌جمهور فقط از رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي در عزاداري‌هاي محرم سخن مي‌گوئيد ولي درباره امکان رعايت آنها چيزي نمي‌گوئيد. وقتي مي‌گوئيد عزاداري‌ها بايد پرشور برگزار شوند، يعني تجمعات، سينه‌زني‌ها و نوحه‌خواني‌هائي که با حضور مردم انجام شود. روشن است که چنين چيزي با حفظ فاصله اجتماعي و داشتن ماسک آنهم در هواي گرم تابستان امکان‌پذير نيست.
دوم اينکه مردم ايران، نشان داده‌اند که جان خود را براي امام حسين عليه‌السلام و آرمان آن حضرت فدا مي‌کنند و اين واقعيت را هم خوب مي‌دانند که همانطور که امام خميني مي‌فرمودند بايد محرم و صفر را زنده نگهدارند تا اسلامي که امام حسين عليه‌السلام معرف آن است زنده بماند. نکته مهم اينست که اين مردم بايد بمانند تا بتوانند راه امام حسين را ادامه بدهند. ويروس کرونا که به گفته خود شما در عروسي‌ها به جان مردم مي‌افتد و شما به همين دليل برگزاري مجالس عروسي را ممنوع کرده‌ايد و کار درستي هم کرده‌ايد، اين ويروس در مجالس عزاداري‌هاي محرم، با مردم تعارف نمي‌کند و تماشاچي نخواهد بود. اگر تعداد جان‌باختگان روزانه بعد از عزاداري‌هاي محرم به چند صد نفر رسيد، چه کسي پاسخگوي جان‌هاي مردم خواهد بود؟ اکنون هيأت‌هاي مذهبي پيشقدم شده‌اند و مي‌گويند حتي اگر دولت هم اصرار کند، ما عزاداري را مثل گذشته برگزار نخواهيم کرد و ابراز ارادت به امام حسين را امسال استثنائاً بدون تجمع انجام خواهيم داد. حيف است رئيس دولت از مردم عقب بيافتد.
سوم اينکه برخلاف آنچه شما مي‌گوئيد، متأسفانه وقفي قلمداد کردن کوه و جنگل واقعيت دارد. وقفي دانستن 5600 هکتار از جنگل‌هاي ساري و بخش‌هائي از قله دماوند، نمونه‌هاي روشن اين واقعيت تلخ هستند که با پيگيري‌هاي رسانه‌اي و مطرح شدن در سطح جامعه و واکنش نشان دادن افکار عمومي، ادارات ثبت و اوقاف و دادگستري درصدد تجديدنظر برآمده‌اند و قول حل آن را داده‌اند. وقتي شما اين واقعيت را انکار مي‌کنيد، مردم درباره اينکه شما چقدر در جريان مسائل قرار داريد دچار ترديد مي‌شوند.
و چهارم اينکه به نظر مي‌سد براي اطلاع داشتن از آنچه در جامعه مي‌گذرد، لازم است بخش رسانه‌اي رياست جمهوري را فعال کنيد. نيروهائي که وظيفه اطلاع‌رساني را در دفتر شما برعهده دارند بايد تمام واقعيت‌هاي جامعه را دقيقاً به اطلاع شما برسانند بطوري که شما درباره همه چيز کاملاً به‌روز باشيد ولي متأسفانه به نظر مي‌رسد اينگونه نيست. لطفاً اين تجديدنظر را جدي بگيريد و کاري کنيد که اطرافيان شما بدون ملاحظه و يا پرهيز از بله‌قربان‌گوئي، واقعيت‌ها را به شما بگويند حتي اگر شما خوشتان نيايد.
آقاي رئيس‌جمهور! هنوز يکسال از عمر دولت شما باقي است. يکسال در شرايط کنوني کشورمان که بسيار حساس و سرنوشت‌ساز است، زمان کمي نيست. مطمئن باشيد اگر در اين يکسال باقيمانده با تکيه بر اطلاعات دقيق و با تجديدنظر در نحوه نگاهتان به جامعه عمل کنيد، بسياري از مشکلات برطرف خواهد شد و کشورمان از شرايط دشوار و بحراني کنوني به سلامت عبور خواهد کرد.

منبع: انتخاب

38

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • کاربر ناشناس
    0

    نمیدونم چه. کثافتی تو این. مملکت وقف و اورد. که. یک. مشت خرامزاده نون دونی برای خودشون درست کنه وحسابی بچرند

  • امیرحسام
    0

    وقف قبل از اسلام حتی در زمان جاهلیت اعراب (البته نه به صورت امروزی)، چه در دین اسلام و سایر ادیان وجود داشته و پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم این سنت نیک و حسنه را تأیید نمودند. مخاطب گرامی، در وقف قاعده‌ای وجود دارد به نام (الوقف إلا فی الملک) که بدین معنی می‌باشد که باید اول مالکیتی برای فرد وجود داشته باشد تا شخص مالک (واقف) بتواند آن را وقف (اعم از وقف عام یا خاص) نماید. لازم به ذکر است که اموال عمومی یا انفال، اصلا به مالکیت خصوصی اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی درنمی‌آید تا بتوان آن را وقف نمود. بنابراین، کوه دماوند و اراضی کوهپایه‌های آن جزو انفال و منابع طبیعی کشور محسوب می‌شود و تحت مالکیت خصوصی اشخاص درنمی‌آید که بتوان آن را وقف نمود.

  • کاتب
    0

    متاسفانه ایشان در هفته چند انشا و دکلمه تکراری اجرا میکنند که اتفاقا اثر معکوس دارد و ازواقعیات نیز به دور است

    نظرات شما -
    • مکتوب
      0

      منظورت کیه؟

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها