جنجال نامه آیت‌الله

چرا یکی از مهم‌ترین بزرگان در قید حیات نظام جمهوری اسلامی، روزه سکوت خود را شکست؟

جنجال نامه آیت‌الله

نماینده بنیانگذار جمهوری اسلامی در ماجرای اشغال سفارت ایالات متحده در تهران ، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، نماینده مجالس خبرگان رهبری و شورای اسلامی و حالا دبیرکل مجمع روحانیون مبارز است. سیدمحمد موسوی‌خوئینی‌ها یکی از شناخته شده‌ترین یا به بیان دقیق‌تر ازجمله مهم‌ترین بزرگان در قید حیات نظام جمهوری اسلامی است، در سکوت روزگار گذرانیده و حالا از قرار معلوم این روزها قصد شکستن این روزه سکوت را دارد؛ چنان‌که در ۲ هفته گذشته با ۲ نامه سرگشاده دوباره به صفحه اصلی اخبار رسانه‌ها بازگشته؛ بازگشتی که برای او بی‌جنجال هم نبود چنان‌که روز گذشته و ۲۴ ساعت پس از انتشار نامه‌اش به رهبری، کنشگران و البته مطبوعات و رسانه‌های متعلق به منتهی‌الیه راست سیاست ایران، یکی پس از دیگری دست به کار تخطئه او و کارنامه‌اش در انقلاب شدند؛ به‌ طوری که مهم‌ترین روزنامه این جریان سیاسی، عملا او و کلاس‌های درسش را عامل ترور شهیدان مطهری و مفتح معرفی کرد!

موسوی‌خوئینی‌ها در جریان نامه خود به رهبری که درست ۱۶ روز پس از نامه‌اش به مهدی کروبی و درخواست رفع حصر از «خداوند» تدوین شده، انتقادهایی اساسی به وضع فعلی ایران مطرح و خواستار «درنگ» در این ملاحظات شده است. او در بند دوم نامه خود صراحتا از وضع امروز جامعه گلایه کرده و می‌نویسد: «آنچه از مسموعات و مشاهدات و مطالعه گزارش‌ها و تحلیل‌ها دریافت کرده‌ام آشکارا حاکی از آن است که آنچه در ذهن و زبان بسیاری از مردم و در زندگی آنان می‌‌گذرد، زیبنده نظامی نیست که با پرچم اسلام به دنیا معرفی می‌شود.»

او سپس به مساله‌ای اشاره می‌کند که چند سالی است ازسوی تحلیلگران چپ و راست تحت‌ عنوان «بحران مشروعیت» از آن یاد شده و می‌نویسد: «در ذهن این مردم باورهایی که پشتوانه استحکام و نیز مقبولیت و مشروعیت نظام اسلامی بود، به گونه‌ای روزافزون آسیب دیده و می‌بیند.» این چهره تاثیرگذار نظام جمهوری اسلامی، اشاره به مشکلات اقتصادی و معیشتی موجود در جمهوری اسلامی را از یاد نبرده و در ادامه این مرقومه آورده است: «تورم روزافزون، همراه با کاهش درآمد اقشار گسترده، نه‌تنها زندگی امروز مردم را گرفتار دشواری‌های طاقت‌فرسا کرده که ناهنجاری درون بسیاری از خانواده‌ها را گسترش داده و آنان را نگران آینده نامعلوم خود و فرزندان‌شان ساخته است. علاوه بر این مردم گرفتار در تلاطم زندگی و مشکلات طاقت‌سوز معیشتی، بسیارند انسان‌های ناراضی از اوضاع فرهنگی و سیاسی که گرفتار بی‌عدالتی‌های غیرقابل ‌انکار شده‌اند.»

انتظار از عالی‌ترین مقام

موسوی‌خوئینی‌ها در ادامه خطاب به رهبری آورده است: «البته هنوز کم نیستند کسانی که اصلاح امور و تغییر وضع نامطلوب کنونی را از عالی‌ترین جایگاه مدیریت کشور انتظار می‌کشند. در چشم این خیل عظیم، اوضاع غیرقابل‌ دوام‌ امروز صرفا معلول تصمیمات مدیرانی که می‌آیند و می‌روند، نیست (که البته این آمدن‌ها و رفتن‌ها هم خارج از چارچوب اراده عالی و حاکم بر کل مقدرات کشور نیست). از نگاه مردم، شیوه مدیریت در بالاترین سطح، و قدرت نافذ آن، نقش‌آفرین اصلی در تمام یا اکثر مهام امور کشور است. مردمی که چنین انتظاری دارند هرگز الزامات و محدودیت‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی (که البته ۴۰ سال از آن گذشته است) و نیز کینه‌توزی دشمنان انقلاب، به‌ویژه امریکا و رژیم غاصب صهیونیستی را نادیده نمی‌گیرند.»


موسوی‌خوئینی‌ها، دبیرکل مجمع روحانیون مبارز همچنین در ادامه این نامه نوشته است:« همچنین آنان از پیامدهای دفاع مقدس غافل نیستند و به شهیدان و مجاهدان و نقش‌آفرینان آن حماسه ملی و اسلامی - که فرزندان همین ملت بودند - سپاس و درود بی‌پایان تقدیم می‌کنند. اما همین مردم بر این باورند که مدیریت کشور، به‌ویژه عالی‌ترین سطح آن باید با ملاحظه همین مشکلات و چالش‌ها شیوه‌ای در مدیریت امور به کار می‌بست که امروز گرفتار این آشفتگی‌های فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی و... نمی‌شدیم.»

سرنوشتی محتوم یا...

مهم‌ترین بخش نامه موسوی‌خوئینی‌ها به عالی‌ترین مقام جمهوری اسلامی شاید بخش پایانی آن باشد. آنجا که خطاب به رهبری، از شیوه اداره کشور براساس «محاسبات متعارف» یا «مبادی غیرمتعارف» طرح پرسش می‌کند: «اگر شیوه‌ای که تاکنون به کار رفته، نتیجه محاسبات متعارف و براساس آرا و تحلیل‌های شناخته‌ شده در حکمرانی است، پس هستند پرشمار صاحب‌نظرانی که حق دارند و باید مجاز باشند تا زبان و قلم به نقد بگشایند و درست و نادرست این روش را تذکر دهند و اصلاح آن را با تاکید درخواست کنند و نگران پیامدهای ناگوار بهره‌مندی از این حق طبیعی و الهی نباشند.»موسوی‌خوئینی‌ها بر این اساس در ادامه این نامه می‌نویسد: «اما اگر مبنای تصمیمات این چند دهه دانسته‌هایی از مبادی غیرمتعارف است که تنها در اختیار خواصی از بندگان خدای متعال است که بنده و امثال بنده هیچ حظّی از آن نداریم و در نتیجه، آنچه بر کشور و مردم و جمهوری اسلامی می‌گذرد سرنوشتی محتوم و گریزناپذیر است؛ پس همگان تسلیم امر محتوم و مشیت الهی خواهیم بود.»

منبع: روزنامه اعتماد

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 10
  • بنده خدا
    0

    خبر فوری لطفا نظرات رو سانسور نکنین . آقای موسوی خوئینی ها اگر انصاف داشت باید مسئولیت خود و همفکران و هم حزبی های خودش را می پذیرفت .

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      هرکسی اشتباه کرده میتونه اعتراف به اشتباهات کنه، بقیه هم باید دست از تعصبات بردارند و حقیقت را کتمان نکنند.

    • مجید
      0

      دوست عزیز اولا خبرفوری خیلی قابل اعتمادترازرسانه های دیگر است. ثانیا آقای موسوی خوئینی ها مگرچه کارکرده به عنوان یک شهروند مطالبه گری دارد و تازه ایشان فعلا سمت خاصی ندارند که بخواهیم اوضاع وحشتناک اقتصادی وسیاسی کشور راگردن ایشان بیندازیم . این خانه ویران به دست یکی دونفر درطول یکی دوسال اینگونه نشده بلکه از زمان احمدی نژاد این خرابی ها آغازشد ودر این دوره به اوج خود رسید وبه نظراکثرکارشناسان اوضاع ایران روزبه روز بدترخواهدشد وبا محکوم کردن آقای خوئینی ها کاری ازپیش نخواهیم برد.

    • انسان
      0

      بنده خدا شما حرفی نزدی که کلمات وجملات سانسوری داشته باشد درثانی مگر با سانسور وکتمان واقعیت جامعه همه چیز حل میشود اگر نظرات گفته نشود وبه نظرات کم توجهی شود عاقبت خوبی برای کشور ومردم قابل تصورنیست حالا خبر فوری هر طوری که دوست دارد عمل کند مردم ما اگاهند وهمه چیز را می فهمند

    • بهار
      0

      آقامجید دلبندم حرف از احمدی نژاد نزن که از اول انقلاب تا به حال نظیر احمدی نژاد (به لحاظ دوران طلایی و خدمات بی نظیر برای ملت و کشور ) به خودش ندیده من نمیدونم چند سالته ولی میخوام بهت بگم از اول جنگ تحمیلی بمدت ۳۰ سال خدمت کردم و اینک دیگه نفسهای آخر را میزنم ، بخاطر این گفتم که پشت سر یک انسان پاک و بی ریا اینگونه قضاوت نکنی !

  • حسین
    0

    ایشون هم بعنوان سوپاپ اطمینان عالی حرف زدن و کارشون به نحو احسن انجام دادن ........!!!

  • ملت
    0

    سلام ..بنده هم سه سال در جبهه بودم.در سال‌۶۷‌ایران وقتی صلح جنگ پذیرفت و اعلام آتش بس شد.آقای موسوی خویینی ها‌ در نماز‌جمعه‌تهران رفت و سخنرانی‌تندی کرد که‌جرا کشور صلح شده یک عده را‌وادار‌کرد‌که شعار بدهند‌اگر‌۲۰ سال طول بکشد ما ایستاده‌ایم یکی‌از‌مخالفین صلح بودند.یعنی طبق‌گفته خطیب‌محترم جمعه آفای موسوی خویینی ها تا سال ۸۷ کشور‌ما می بایست در‌گیر جنگ می بود.مراجعه به آرشیو نماز‌جمعه‌کنید.شما قضاوت کنید اگر کشور‌طبق نظریه ایشان ۲۸ سال طول می کشید کشور چه می شد‌جقدرسرمایه انسانی و سرمایه فیزیکی و‌مالی از دست می‌دادیم.

  • داروغه
    0

    ایشون هم یک شهروند هستش و نظرشان گفته چه ایرادی داره ؟؟؟؟!!!

    نظرات شما -
    • الفبا
      0

      پس چرا بیانیه موسوم به چهارده نفر به شلاق و زندان کشید

  • بینام
    0

    این حرفا اونم تو شرایط فعلی یعنی بیمعرفتی سیاسی اینهمه مشکل و گرفتاری اقتصادی و سیاسی نتیجه هدف گذاری غلط و اشتباه محاسباتی برجامی ها تو کشور ایجاد شده بعد نگارش نامه جوریه که اشتباهات رو متوجه شخص مقام معظم رهبری میکنه .آقاجان ملت حواسشون هست که تو مملکت چه خبره بیخود خودتونو خسته نکنید مردم همیشه پشت رهبر گرانقدر خود بوده اند و از این به بعد هم خواهند بود و ننگ اعتماد به دشمنان قسم خورده ایران تا ابد برای خوش خیالان و خوش باوران میماند.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها