رشد اقتصاد امسال منفی ۶.۵ درصد است؛ نمی دانیم چرا رئیس جمهور گفته، رشد مثبت می شود

رئیس کمیسیون صنایع مجلس گفت: بر اساس برآورد داخلی و سازمان های بین المللی ، امسال رشد اقتصادی کشور منفی ۶.۵درصد و تورم ۴۰ درصد است، نمی دانیم رئیس جمهور بر چه اساسی گفته است رشد اقتصادی امسال مثبت خواهد شد.

رشد اقتصاد امسال منفی ۶.۵ درصد است؛ نمی دانیم چرا رئیس جمهور گفته، رشد مثبت می شود

عزیز اکبریان رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: آنچه که از آمارهای داخلی و سازمان های بین المللی برداشت می شود، امسال رشد اقتصادی کشور منفی شش و نیم درصد و تورم 40 درصد است و نمی دانیم رئیس جمهور بر چه اساسی گفته است رشد اقتصادی امسال مثبت خواهد شد.

وی افزود: مشخص نیست در این رشد اقتصادی چه برنامه ای می خواهیم برای کمک به بخش صنعت و معدن اجرا کنیم.

اکبریان گفت: سال گذشته وضع ذخایر ارزی و ذخیره مواد اولیه کارخانه ها بهتر بود اما امسال با مشکلات بیشتری در این زمینه روبرو هستیم و آن چه که داریم ثبات است.

وی افزود: با این روند با رکود سختی در انتهای سال روبرو خواهیم شد و اگر دولت نمی تواند ارز صنعتگران را تأمین کند، این مسأله را به خود آنها واگذار کند.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: دولت نه تنها ارز تولید کنندگان را تأمین نمی کند بلکه اجازه تأمین آن را نیز به آنها نمی دهد.

اکبریان با بیان اینکه در عمل مرد جهاد اقتصادی نیستیم، افزود: آیین نامه های متعددی در جهت بهبود فضای کار صادر می شود اما آخر آن آیین نامه ها نکته ای قرار می دهند که کار انجام نشود.

وی گفت: بر اساس ماده 46 قانون برنامه ششم، سالانه 40 درصد تسهیلات بانک ها باید به بخش صنعت و معدن اختصاص یابد اما اکنون از این رقم حدود 25 درصد اختصاص می یابد.

اکبریان افزود: تا زمانی که برنامه ریزی بلند مدت نداشته باشیم و همه دستگاه های مربوط به اقتصاد کشور هماهنگ نباشند مشکلات وجود خواهد داشت.

وی گفت: همه دستگاه ها می گویند بر اساس قانون عمل می کنیم اما مسئولیت برای رفع موانع قانونی بر عهده سران قوا گذاشته شده است تا کارها با سرعت انجام شود.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: بیشتر مسائلی که در بخش تولید ایجاد می شود بر اثر بی ثباتی تصمیمات دولت است.

اکبریان گفت: بانک مرکزی در پی حل مشکل تولید نیست و می گوید مأموریتش کنترل و حفظ ارزش پول ملی است که البته این سیاست؛ اشتباه است و همین سیاست موجب شد دلار سه هزار تومانی به 13 هزار تومان برسد و اکنون نیز همین روند ادامه دارد.

وی افزود: با توجه به این که مدیران شرکت خای خودروسازی دولتی هستند باید پیش بینی تحریم قطعات خودرو را می کردند و خودروهایی که حتی تولید نداشتند پیش فروش نمی کردند.

اکبریان گفت: از دیگر عوامل به هم ریختگی بازار خودرو ممنوعیت واردات خودرو است در حالی که هیچ قانونی برای آن وجود ندارد و دولت فقط باید با تعرفه واردات خودرو را کنترل کند.

وی افزود: برای رونق تولید باید مشکلات صادرکنندگان را حل کرد تا صادرات رونق بگیرد.

15

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • رییس
    0

    رئیس کمیسیون صنایع و معادن به قول خودشان نمیدانند چه برنامه ای در آینده میخواهد اجرا شود که به بهبود تولید و اقتصاد کمک‌کند. این یکی از بی هماهنگیهای موجود در سیستم است .!! و نبودن جلسات کار آفرینی مستمر' و نبود اراده و امکانات در تصمیم کیری !! و‌ نبود توانایی در انجام ماموریت . . ایشان منظر‌هستند و میخواهند رئیس جمهور برایشان برنامه بریزد ..عجب روئسای کار آفرینی.. مثل‌این‌میماند که مکانیکی به‌‌ رئیس گاراج بگه من‌چه جوری این موتور خودرو را بزارمش سر‌جاش..؟؟ مگر جنابعالی جزو دولت نیستید که میفرمایید دولت بی برنامه هست ؟؟ اگر نیستید درست میفرمایید و اعتراضتان کاملا صحیح.. حل مشکل تولید‌هم‌با شماست نه به‌ رئیس بانک‌مرکزی. تمام‌ روئسای موجود در وزارت اقتصاد..دارایی. کشاورزی .صنعت و معادن و غیره و حتی نمایندگان آنها مسئولند . باید همگی بازدهی مثبت داشته باشند . کار آفرین باشند ..نه اینکه صبح بیان سر کار..بروند پشت میز بنشینند. درب اتاقشون را ببندند و فقط خودیها و آنهایی که ایشان دوست دارند اجازه ورود داشته باشند .آبدار چی هم چای و نقل و نبات و شیرینی بیارند خدمتشان .آخرش‌هم یکی دو ساعت برای خواندن‌نماز آماده بشوند و ملت را بزارند سر کار. ایشان میفرمایند : وی افزود: برای رونق تولید باید مشکلات صادرکنندگان را حل کرد تا صادرات رونق بگیرد.!! ما‌ها که‌ یه وجور دیگه یاد گرفتیم. : در هر کشور‌پیشرفته‌ای اول دولت و ثانیا بخش خصوصی با یک آمار گیری‌ درست و حسابی و محاسبه دقیق ' و بازار یابی عمیق مایحتاج داخلی کشور را تولید میکنند تا خود ملت و مردم برای مایحتاج اولیه اشان و کالاهای مصرف داخلی دچار مشکل نشوند و با مکانیزم توزیع برنامه ریزی شده کالاها از مرکز تولید به مراکز پخش عمومی در دسترس مردم قرار بگیرد و اجازه ندهند احتکار یا دلالی صورت بگیرد .این اول بسم‌الله است. مرحله دوم تولید شما برای صادرات به خارج از کشور میباشد که این مرحله بایستی بعد از اشباح بازار داخلی از کالاهای مورد نیاز مردم انجام‌گیرد تا هیچ‌کالایی حالت کمبود پیدا نکند ..چون‌کمبود و احتکار و دلالی فسار ببار میآورد...که همین‌الان جنابعالی ملاحظه میفرمایید.. ان‌موقع است که شما برنامه ریزی صحیح برای صادرات کالاهای اضافه تولید را میتوانید داشته باشید. که این مستقل از برنامه ریزی داخلی میباشد.. شما الان سیب زمینی برای مردم خودتان به اندازه کافی ندارید و تولید داخلی شما جواب مصرف داخل کشور را نمیدهد.!! ولی دارید صادر میکنید!! خوب واَضح است که کمبود میشود و احتکار و گرانی ..اینجا مردم بیشترین ضررها را میدهد... حتی در بعضی مواقع هندوانه یا سیب زمینی ایرانی در کشورهایی که شما صادر میکنید ارزانتر از قیمت ایران به دست خارجیها میرسد ..!! ما که تولید کننده هستیم خودمان نداریم بخوریم و نوش جان کنیم و اگر هم باشد توانایی خرید آنرا نداریم.. در مورد صنایع سنگین هم همینطور .. پتروشیمی .بقیه و آب. .نفت و گاز و مصالح ساختمانی . اینها همه لازم‌است مردمبا قیمت مناسب در داخل استفاده کنند و بهره ببرند ' کارخانه های داخلی دست رسی به این مواد را داشته باشند تا بتوانند تولید و کار آفرینی و بازدهی داشته باشند..بهداشتی از این‌مرحله به فکر صادرات باشیم. برنامه از ریشه مشکل دارد.. جوانان با ابتکار و زرنگ و کار کن لازم است..

    نظرات شما -
    • شهرام پشنگی
      0

      رییس جمهورطبق قانون مجازات اول استیضاح وبعدبایدبه جرم دروغ گویی درمناضرات انتخاباتی سال ۱۳۹۲ محاکمه شود

  • ناشناس
    0

    ریس جمهور و ریس جمهورهای قبل دروغ و وحده زیاد دادند همش دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ مردم را به خاک سیاه نشاندند با دروغ وحده های هروز هروز یک وحده میدهد صبر لبریز شده خسته شدیم از گرانی خدا نشناسها

  • بازنشسته
    0

    آمار وارقام دادن مشکلی را حل نخواهد کرد!!!

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها