عبدالرضا فرجی‌راد استاد ژئوپلتیک:

به نظر می‌رسد حماس بدون مشورت با تهران اقدامی درباره آینده غزه انجام نمی‌دهد

عبدالرضا فرجی‌راد گفت: احتمالا بیانیه مثبتی که وزارت خارجه کشورمان در واکنش به طرح صلح در غزه منتشر کرد، امریکایی‌ها و شخص ترامپ را به این نتیجه رسانده که تصمیم ایران در این پرونده از اهمیت راهبردی برخوردار است و تهران نیز تمایل به برقراری صلح در غزه دارد. از طرفی حماس نیز به نظر نمی‌رسد بدون مشورت با تهران، اقدام مهمی در زمینه آینده غزه انجام دهد.

به نظر می‌رسد حماس بدون مشورت با تهران اقدامی درباره آینده غزه انجام نمی‌دهد

روزنامه «اعتماد» با هدف ارزیابی گزاره‌های مهم در زمینه به نتیجه رسیدن مذاکرات صلح در غزه با عبدالرضا فرجی‌راد استاد ژئوپلیتیک گفت‌وگو کرده است.

بخش‌هایی از این گفت‌‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

حماس نکات کلیدی، از جمله اداره موقت غزه توسط نیروی احتمالا عربی-فلسطینی، را پذیرفته و در وهله دوم برای تحویل و آزادی اسرا اعلام آمادگی کرده است.

 احتمالا بیانیه مثبتی که وزارت خارجه کشورمان در واکنش به طرح صلح در غزه منتشر کرد، امریکایی‌ها و شخص ترامپ را به این نتیجه رسانده که تصمیم ایران در این پرونده از اهمیت راهبردی برخوردار است و تهران نیز تمایل به برقراری صلح در غزه دارد. از طرفی حماس نیز به نظر نمی‌رسد بدون مشورت با تهران، اقدام مهمی در زمینه آینده غزه انجام دهد.

حماس و مردم غزه احتمالا تمایلی به مدیریت باریکه غزه توسط تونی بلر نخواهند داشت و تمایل بیشتری به مدیریت این‌باریکه توسط اعراب و همکاری با کرانه غربی دارند. 

ترامپ با تکیه بر طرح صلح غزه به دنبال تغییر چهره خاورمیانه و بازگشت به فرآیند عادی‌سازی روابط اسراییل با اعراب است .

 

منبع: اعتمادآنلاین
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 8
  • ناشناس

    حماس به ماتحت محمدضیف خندید ازایران بکشیدبیرون

  • ناشناس

    حماسی وجودنداره دیگه

  • ناشناس

    بهترشغال ازباغ قهرکنه روزی دوتاگردوبه نفع باغبونه

  • ناشناس

    هی زززززرررررااات.

  • مجتبی

    حماس تمام

  • محمد رضا کرمی

    خدا کنه حماس نابود بشه تا مردم ایران نفس بکشند

  • بسیجی

    ما خیلی زرنگ باشیم بتونیم اب اشامیدنی مردم ایرانو حل کنیم

  • ناشناس

    خوب چرا جنگ صلح زیبا تر از جنگ نیست چرا بر سر انچه بما تعلق ندارد و باید انرا رها کرده وبا دستی خالی از این دونیا و انچه در اوست برویم بجنگیم تمام هستی از ان صاحب اوست وما فقط چند صباحی میهمانیم