صحنهسازی پسر برای قتل پدر
پسرجوان که خودروی حامل پدرش را به دره انداخته و باعث قتل او شده بود مجبور به اعتراف شد.
رضا رضاییمقدم، رئیس حوزه قضایی بخش لاریجان گفت: «با اعلام خبر سقوط یک دستگاه خودروی سواری به دره، در محدوده بخش لاریجان پیگیری موضوع بلافاصله در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت.
پس از حضور در محل حادثه، انجام تحقیقات فنی و بازبینی تصاویر دوربینهای موجود، مشخص شد متوفی هنگام سقوط خودرو روی صندلی سرنشین بوده است بنابراین فرضیه قتل پررنگ شد.
بررسیهای تکمیلی نشان داد راننده خودرو، پسر مقتول بوده که با دستگیری وی سرانجام به قتل پدر خود به خاطر اختلافات خانوادگی اعتراف کرد و مدعی شد که پدرش همواره او را تحقیر میکرده و هیچگاه رابطه عاطفی پدر و فرزندی میان آنها برقرار نبوده است.»
وی همچنین اظهار کرد از آنجا که میترسیده به دست پدرش کشته شود به همین دلیل، با ریختن تعداد قابلتوجهی قرص خواب در غذای پدرش، او را بیهوش و سوار خودرو کرده و سپس با عزیمت به منطقهای کوهستانی، خودرو را درشیب پرتگاه متوقف کرده، پس از پیاده شدن، ترمزدستی را آزاد و درِ خودرو را بسته که درنهایت منجر به سقوط خودرو به دره و مرگ پدرش شده است.