حکم اعدام ۳ متجاوز به عنف در گلستان اجرا شد
رئیس کل دادگستری استان گلستان گفت: حکم اعدام ۳ محکوم به تجاوز به عنف در شهرستان گرگان، صبح امروز اجرا شد.

حیدر آسیابی گفت: در پی شکایت یک خانم، مبنی بر آدم ربایی، بلافاصله پرونده با صدور دستور قضایی، تشکیل و تحقیقات آغاز شد.
آسیابی افزود: در مرحله تحقیقات، ۳ خانم دیگر هم با ثبت شکایت، از تجاوز به عنف خبر دادند که با حساس شدن موضوع و مشابه بودن شگرد مجرمان، تیم ویژهای از قضات و ماموران انتظامی، تشکیل و این باند سه نفره با سرعت شناسایی و دستگیر شدند.
وی ادامه داد: مراحل تعقیب و رسیدگی پرونده با تایید حکم اعدام این متجاوزین، از سوی یکی از شعبههای دیوان عالی کشور، قطعیت یافت.
رئیس کل دادگستری استان گلستان ادامه داد: پرونده مراحل و تشریفات قانونی لازم را طی کرد و در نهایت، این محکومان به جرم تجاوز به عنف، صبح امروز در محل زندان گرگان، به دار مجازات آویخته شدند.
متشکریم
از قضات سپاسگزاری میکنیم
دستتان را باید بوسید
اینها را باید داخل آتش انداخت و زنده زنده سوزاند.تا باشد درس عبرتی برای دیگران.