شما نظر بدهید

تغییر ساعت اداری کارمندان؛ مسکنی که فقط سردرگمی می آورد!

با اجرای طرح تغییر ساعت اداری کارمندان ، به نظر میرسد مسکنی برای جبران ناترازی های تزریق شده است که نتیجه ای جز سردرگمی در پی نخواهد داشت!

تغییر ساعت اداری کارمندان؛ مسکنی که فقط سردرگمی می آورد!

طرح تغییر ساعت کاری کارمندان دولت از روز شنبه 20 اردیبهشت با هدف جبران بخشی از ناترازی های انرژی آغاز شده است؛ گویی عادت کرده ایم که مشکلات را با مسکن حل کنیم !

دولت چهاردهم وقتی روی کار آمد میدانست که با حجم بالایی از ناترازی ها در بخش تامین انرژی روبرو است ( اینجا بخوانید )  به همین منظور لایحه دو فوریتی را برای  تغییر ساعت رسمی کشور و تعیین ساعات کار کارکنان به مجلس ارایه داد تا شاید بتواند طرحی که در بسیاری از کشورهای دنیا اجرا میشود را بار دیگر در کشور اجرا کند. (اینجا بخوانید )

ولی بهارستان نشین ها دو فوریت این لایحه را رد کردند و حالا معلوم نیست که چه زمانی در دستور کار مجلس قرار بگیرد . ( اینجا بخوانید )

 

طرح ساعت کاری کارکنان دولت که از روز شنبه کلید خورده است،  از ساعت 6 صبح شروع  می شود و تا ساعت 13 به پایان می رسد . اما این طرح چه مشکلاتی را برای جامعه هدف خود به وجود می آورد .

فرض کنید شما کارمند اداره دولتی هستید و قانونا باید ساعت 6 صبح کارت بزنید از طرفی فرزند کوچکی دارید که باید او را به مهدکودک یا مدرسه بفرستید ، مهدکودک و مدرسه ساعت 7 تا 7:30 صبح فرزند شما را میپذیرد ! آیا شما قادر خواهید بود راس ساعت در محل کار خود حضور داشته باشید و جواب مراجع خود را بدهید  ؟

 به فرض نبود این مشکل آیا وسایل حمل و نقل عمومی قبل از 6 صبح به اندازه کافی وجود دارد تا شما به محل کار خود برسید ؟ این مشکل برای کارمندانی در اطراف تهران مثل کرج و پردیس و سایر شهرک های اطراف تهران هستند دو چندان میشود.

ایا اختلال در ساعت بیولوژیکی کارکنان در عملکرد روزانه آنها تاثیر نمیگذارد ؟

از سوی دیگر آیا ارباب رجوعی که در ابتدای صبح به ادرات دولتی مراجعه میکند موفق به انجام کار اداری خود خواهد شد یا باید منتظر صرف صبحانه کارمندان محترم بماند تا نوبت به انجام کار او برسد ؟

از سوی دیگر اگر نگاهی منصفانه به این اقدام دولت داشته باشیم؛ شاید در شرایط فعلی کشور برای انکه تابستان پیش رو را با حداقل خاموشی ها سپری کنیم ، چاره ای جز این راهکار وجود نداشته باشد .

ولی پرسشی که اینجا مطرح میشود این است که آیا نمایندگانی که بر صندلی های سبز بهارستان تکیه زدند،  تحلیلی از مشکلات اجرای این طرح اجباری دارند ؟ آیا بهتر نیست بار دیگر طرح تغییر ساعت رسمی شود تا بخشی از مشکلات ناترازی ها را بتوان مدیریت کرد ؟

آیا  زمان آن نرسیده است که با تغییرات بودجه ای و حذف ردیف های بدون بازده و یا حتی کم بازده ، بودجه آن صرف بهبود زیرساخت های  انرژی در کشور شود ؟

شما در این ارتباط چه فکر می‌کنید؟ با ما در میان بگذارید.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 34
  • ناشناس

    برو ببین ادارات شهرستانها چه شیر تو شیریه

    نظرات شما -
    • ناشناس

      خوب چی میشه بوجه یه سال حوزه های که چیزی حدود ۶هزار و ۴۰۰ میلیون معادل ۱۰۰ میلیون دلار میشه خرج زیر ساخت انرژی بکن یه سال حوزه علمیه بسته باش دانشجو نگیره.

  • ناشناس

    آیا این مشکل در دولت قبل نبود قضاوت نا حق نکنید

    نظرات شما -
    • ناشناس

      چون بوده پس باید باشد .

    • ناشناس

      بجااینکه فشار بیارید رو اون مناطقی که قبضهاشون تقریبا مفت حساب میشه .فشار گذاشتید رو به ادعای خودتون مناطق مرفه نشین .در حالیکه اکثر همون مرفه نشینان در اطراف شهرها ویلا وخونه باغ دارند وواقعا بی رویه به صرف ارزانی برق مصرف میکنند .میبینم که میگم .

  • ناشناس

    باید ساعت شروع کار ادارات همان ۷ باشد و پایان آن ۱۳ (برای صرفه جویی در برق) اما در فیش حقوقی کارمندان ، پایان کار ، ساعت ۱۴:۳۰ درج و محاسبه شود

    نظرات شما -
    • ناشناس

      ترش نکنی

  • ناشناس

    فقط در استان‌های شرقی، کارمندان زودتر سر کار حاضر شوند ، در شهری مثل تبریز حضور کارمندان در ساعت ۶ بی فایده است

  • میرزا

    چهل واندی سال هست که کارهای مملکت با آزمون و خطا وسلیقه ای انجام می گیرد ،واین هم نتیجه کار!!

  • داود پناهی

    این بهترین کار هستش دست شما درد نکند بهترین تصمیم ای که گرفته شده

  • ناشناس

    کارمندان مگر به حساب مییند!!!

  • ناشناس

    جماعت نادان همین مجلسیها هستن خیلی کار بلد هستن از کار مثبت دبگران هم استفاده نمی کنن و تک پا می زنن، خوب مثل ادم ساعت مملک را یک ساعت جابجا می کردن هیچ کس هم با مشکل مواجه نمی شد

  • منتقد

    اگر اشتباه نکنم بین سالهای 69تا 71 قضیه کشیدن ساعت رسمی کشور به عقب و یا جلو مطرح و اجرا شد
    برای مردمان آن روزگار بخصوص قشر کم سواد جامعه سخت بود تنظیم کردن خودشان با ساعت رسمی کشور بخاطر همین هر وقت سئوال میشد ساعت چند است میپرسیدن ساعت قدیم یا ساعت جدید!!
    سالها گذشت و بتدریج این موضوع رفته رفته جا افتاد و مردم و سیستم اداری کشور با هم منطبق شدن - بعد از گذشته 3 دهه از این موضوع افراد و دولتی بوجود آمد که برای خودشیرینی و مطرح کردن ایده های خودشون بحث وقت شرعی را مطرح کردن و موضوعی را که مدتها کار کارشناسی شده بود و اکثر کشورهای جهان هم ان کار را انجام میدهند را به چالش کشیدن
    حال سوال اینجاست که اگر این طرح بد و زیانبار بوده چرا بیش از 3 دهه هیچکس نفهمیده و کشور را دچار خسران و زیان کردند ؟ و اگر این روال خوب بوده چرا این طرح را انگولک کردن و دلیل منطقی اونها چی هست ؟

    نظرات شما -
    • ناشناس

      فهمیدند که تغییر ساعت هیچ تاثیری روی مصرف انرژی ندارد بلکه کارای را پایین می آورد. طرح دوباره موضوع فقط و فقط برای انحراف افکار از بی‌کفایتی مدیران صنعت برق است ولاغیر

  • ناشناس

    حالا مگه قراره مریخ رو فتح کنیم یا با چین جنگ اقتصادی کنیم که دنبال راهکارید؟ برای یه معتاد، تمام زندگی در متاع لحظه ایش خلاصه شده

  • ناشناس

    کدام ارباب رجوعی از خواب شیرین صبحگاهی خود می زند و ساعت ۶ صبح به دستگاه‌های اجرایی مراجعه می کند تا خدمات بگیرد؟ آیا کارمندی که توسط دولت مجبور شده ساعت ۶ صبح صبحانه نخورده و خواب آلود سر کار خود حاضر شود آیا با این وضع کارایی لازم جهت ارائه خدمات به ویژه خدمات به ارباب رجوع را دارد؟! با این وضع کارمندان مجبورند ساعت ۴:۳۰ صبح از خواب بیدار شوند تا بتوانند ساعت ۶ صبح در محل کار خود حاضر شوند. آیا این دستورالعمل ابلاغی نوعی اعمال شاقه علیه کارمندان و دانش آموزان نیست؟!

  • ح

    اگه تغییر ساعت رسمی کشور منجربه عدم قطع برق می‌شود پس بهتره اجرا شود
    ولی اگه با تغییر ساعت بازهم خاموشی داشته باشیم ، پس تغییر ساعت کار بیهوده ای میباشد ، خلاصه ما که در هر حال قطعی برق را خواهیم داشت ، تنها راه حل قطع برق، دوبار در روز البته با زمان کمتر مثلا روزی دوساعت را به روزی دوبار بازمان یک‌ونیم ساعت اعمال گردد منتها با اطلاع رسانی دقیق که وسایل مردم نسوزه

  • علی رشیدی

    کارمندها مگه کار میکنن که ساعتشون هم جابجا کنید
    هر وقت میرید تو ادارات فقط یا خوابن یا بهم دیگه پاسکاری میکننن

  • علیgh

    اقا ساعت شش که تو شهر ما پرنده پر نمیرنه تازه ارباب رجوع ساعت هشت نه میادد نبال کارهای ااری

  • ناشناس

    اشکالی ندارد امسال را تحمل کنید سال دیگه ده تا نیروگاه وارد مدار میشه همه مشکلات برقی حله .البته اگه علما لطف کنند دعا کنند امسالم میشه مشکل را حل کرد !!!!

    نظرات شما -
    • بهنام

      غلط میکنی علمارامسخره میکنی اگرعلمانبودن کشورهم نبودبیعرضگی پزشکیانتونه

  • جمال خیکی بچه محل نعمت چپول

    از فروردین سال 1356 تغییر ساعت رسمی در کشور اجرایی شد و تا زمان دکتر مموتی وجود داشت تا اینکه آقای الهام سخنگوی وقت دولت مموتی، اعلام نمود: که بررسی کارشناسانه‌ای مبنی بر این که تغییر ساعت در کشور منجر به صرفه‌جویی در مصرف انرژی در کشور شده باشد، وجود ندارد. وی دلیل لغو مصوبه قبلی دولتهای قبل را «سردرگمی بخش‌های زیادی از جامعه در اثر تغییر ساعت رسمی کشور» و «عدم وجود بررسی‌های دقیق و کارشناسانه برای تأیید صرفه جویی در مصرف برق با روش تغییر ساعت» اعلام نمود. این دست تصمیمات مثل همان تصمیم تغییر ساعت کار بانکها و مهدکودکها بود تا اینکه مجلس تحت فشار اعتراض عمومی آنرا لغو کرد ولی دکتر م. الف همچنان با لبخند معروفش میگفت: چه خبره چه خبره، عباس آقا سبزی فروش محلمون گفته خیلی هم عالیه!!!!!

  • میثم امانی

    بودجه مهاجرین را قطع کنید وصرف بهبود انرژی فرمایید خیلی هم ساده است تهران ۸میلیون افغانی دارد واخراج کنید که نون واب مجانی وبرق مارا استفاده می کنن

  • ناشناس

    افتضاح. ما صبح ها دو ساعت اول منگیم

  • ناشناس

    در کشورهای توسعه یافته بسیاری مشاغل به سمت دورکاری یا تله ورکینگ رفته.. یادمون باشه اکثر مشاغل کارمندی ارباب رحوع نداره و می توان به صورت دورکاری انجام داد

  • ناشناس

    خودشان رامسخره کنن بیشترازگذشته خیابونهاراچراغانی کردن اینا هم برای اینکه کاری ازدستشون برنمیاد با فیلترینگ وناترازی مشغول کردن نگن چه غلطی میکنن

  • ناشناس

    ۱_ساعت بیولوژیکی درچند روز عادت میکنه فکر کنم ۳الی ۴روز
    ۲_خوبه ترافیک صبح گاهی کمتر میشه خصوصا فصل مدارس ودانشگاه
    ۳_خب بر حسب نیاز وسایل عمومی هم زودتر اقدام میکنن اونا هم دنبال مسافری هستن که قرار بود برای ساعت ۸ سرکار بره
    ۴_زن وشوهر کارمند باشن حتما در مورد مدرسه ومهد کودک مشکل پیدا میکنن
    ۵_مگه چه تعداد اداره وکارمند وجود داره وصرفه جوئیش چقدره؟!!!

  • محمود امان

    ساعات شروع بکار می بایست ۷ صبح بود چونکهساعت ۶ ارباب رجوعی وجود ندارد و صرفا یک ساعت انرژی آب و برق و گاز هدر میره

  • bvci

    تعداد کارمندان دولت چند نفر هست و چند درصد جامعه را تشکیل میدهند؟ ایا با اعمال قانون ساعت کار فقط برای ادارات مشکل برق حل میشود؟ شغلهای ازاد، شرکتهای خصوصی و... چطور؟ صرفه جویی در مصرف برق شامل حالشان میشه؟ چاره اندیشیدن برای کارمندانی که بچه دارند خیلی خوبه ولی بخاطر کارمندان ساعت مدارس هم تغییر کرد درحالی که اکثریت افراد و مادر پدرهای دانش اموزان، کارمند نیستند

  • بتول عباسی

    واقعا هیچ چیز سر جاش نیست
    همون که از اول سال ساعت رسمی یه ساعت تغییر کند باعث میشود که این همه مردم و کارمندان سر در گم نباشن

  • مجتبی

    باید ساعت شروع به کار کارمندان 5 صبح باشه زمانی که خورشید طلوع می‌کنه یه مسئول دل و جرأت داشته باشه این ساعت در کشور اعمال کنه الان که ساعت 6 ظهر دیگه.باعث میشه شب هم خیابونا خلوت تر بشه.

  • ناشناس

    ایا با کشیدن ساعت فبزیکی یک ساعت به جلو ساعت بیولوژیک هم خودشو جلو میکشه - شروع کار یک ساعت زودتر همان کشیدن ساعت به
    جلو ست منتها بدون خود فریبی




  • ناشناس

    هیچ سر درگمی وجود ندارد خودشان سردرگم شدند

  • ناشناس

    درتمام دنیا ی پیشرفته
    ازفروردین تا آذرماه یک ساعت ونیم
    ساعت راجلومیکشند
    وهمین باعث پیشرفتشان هست
    ولی دشمنان نمیخواهندایران پیشرفت کند
    ومیخواهندملت ناراضی باشند