شکستگی دانه‌های برنج رشت کاهش می‌یابد

مدیرجهاد کشاورزی رشت گفت:کاهش شکستگی دانه‌های برنج رشت از اولویت‌های کاری اداره جهادکشاورزی این شهرستان است.

شکستگی دانه‌های برنج رشت کاهش می‌یابد

به گزارش سایت خبر فوری ، گودرز کمال‌پور در گفت‌و‌گو با ایسنا ، گفت: کاهش ضایعات و شکستگی برنج سفید یکی از اولویتهای کاری اداره جهاد کشاورزی رشت است.

وی افزود:رشت بزرگترین شهرستان برنج‌خیز کشور است و در این شهرستان 347 واحد کارخانه شالیکوبی وجود دارد که بالغ بر 290 واحد شالیکوبی کاملا فعال هستند.

کمال‌پور با بیان اینکه از سوی وزارتخانه خط ویِژه‌ای اعتباری برای نوسازی این کارخانه ها در نظر گرفته شده است،ادامه داد: در سالهای گذشته ضایعات برنج بالا بود و تلاش می کنیم با اعطای تسهیلات و اصلاح و نوسازی دستگاهها،ضایعات برنج را از 25 درصد به 5 درصد کاهش دهیم.

وی تصریح کرد:البته ضایعات برنج فقط به کارخانه‌های شالیکوبی مربوط نمی‌شود و از زمان کشت تا برداشت،ضایعات برنج وجود دارد و برنامه‌ریزی داریم تا کاهش ضایعات برنج سفید رشت را در همه مراحل تولید برنج کاشت،داشت و برداشت اعمال کنیم.

منبع: ایسنا

56

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید