پروتکل‌ها رعایت نشوند، کرمانشاه دوباره گرفتار وضعیت قرمز می‌شود

استاندار کرمانشاه گفت: پروتکل‌ها رعایت نشوند، کرمانشاه دوباره گرفتار وضعیت قرمز شیوع کرونا می‌شود.

پروتکل‌ها رعایت نشوند، کرمانشاه دوباره گرفتار وضعیت قرمز می‌شود

هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه در نشست استانی ستاد کنترل کرونا، اظهار داشت: گزارش‌های‌دانشگاه علوم پزشکی و مشاهدات میدانی نشان می‌دهد متاسفانه رعایت پروتکل‌های‌بهداشتی در سطح شهر کرمانشاه نسبت به یک ماه گذشته ضعیف شده است.

وی افزود: از مردم خواهش می کنیم به خاطر رعایت حال پزشکان و پرستاران که ماه هاست در شرایط سخت و ویژه کاری به سر می‌برند، پروتکل ها را رعایت کنند.

وی عنوان کرد: تاکسی یک وسیله حمل و نقل فراگیر است. از رانندگان محترم تاکسی انتظار می رود هم خودشان ماسک بزنند و هم لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی را به مسافران با جدیت گوشزد کنند.

بازوند در بخش دیگری از سخنانش پلیس را یک الگو برای مردم دانست و گفت: استفاده از ماسک توسط این مجموعه در سطح شهر، موجب تشویق مردم به استفاده از ماسک و رعایت پروتکل های بهداشتی می شود.

منبع: ایلنا

68

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید