جام جهانی فوتبال

شروع رویایی مکزیک؛ انفجار در آزتک با ۲ گل و ۳ اخراجی

جام‌جهانی ۲۰۲۶ با برتری دو بر صفر مکزیک یکی از میزبانان این دوره، مقابل آفریقای جنوبی آغاز شد.

شروع رویایی مکزیک؛ انفجار در آزتک با ۲ گل و ۳ اخراجی

همانطور که انتظار می‌رفت مکزیک با حمایت هواداران پرشور خود خیلی زود نبض بازی را در دست گرفت و در دقیقه ۹ روی اشتباه سنگربان و خط دفاعی آفریقای جنوبی به گل اول بازی رسید.

در نیمه دوم مکزیک که یک بازیکن بیشتر در زمین داشت برای رسیدن به گل دوم تلاش کرد تا در دقیقه ۶۷ خیمنز موفق شد با ضربه سر، گل دوم این بازی را به ثمر برساند. اتفاقات این بازی همچنان بلای جان آفریقای جنوبی بود و در دقیقه ۸۴ زوان با خطای غیرورزشی از زمین بازی اخراج شد تا آفریقای جنوبی ۹ نفره شود. این تیم در اولین بازی جام بسیار بی‌رمق و پراشتباه ظاهر شد و باید دید کادر فنی آنها برای بازگشت بافانا بافانا به جام چه برنامه‌ای خواهد داشت.

در شرایطی که بازی به وقت‌های اضافه کشیده شده بود مکزیک هم یک بازیکن خود را از دست داد و داور با کارت قرمز مستقیم سزار مونتس را از زمین بازی اخراج کرد تا دیدار افتتاحیه جام‌جهانی با ۳ کارت قرمز همراه باشد.

 

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید