اسپورت عراق: به بدترین نسخه جام جهانی خوش آمدید!

یک رسانه عراقی نوشت که به نظر می‌رسد که با توجه به اتفاقاتی که تاکنون افتاده است جام جهانی ۲۰۲۶ به ویژه در کشور آمریکا نوید روزهای خوب را نمی دهد.

اسپورت عراق: به بدترین نسخه جام جهانی خوش آمدید!

جام جهانی ۲۰۲۶ برای نخستین بار به میزبانی سه کشور برگزار می‌شود. آمریکا یکی از کشورهای میزبان جام جهانی است که تاکنون نشان داده میزبان خوبی برای این رقابت‌ها نبوده است.

 

رسانه اسپورت عراق در گزارشی به اتفاقات غیر منتظره‌ای که قبل از جام جهانی رخ داده پرداخته است و این سوال را مطرح کرد که آیا این بدترین نسخه از جام جهانی است؟

 

این سایت عراقی نوشت: 

 

- ایمن حسین بازیکن عراقی، به مدت ۷ ساعت در فرودگاه بازداشت شد و عکاس تیم ملی عراق نیز ۱۲ ساعت نگه داشته شد و در نهایت از ورود او جلوگیری شد.

 

- تیم ملی ژاپن از زمین‌های تمرینی شکایت کرده است.

 

- تیم ملی فوتبال ایران در بیانیه‌ای رسمی، عدم صدور ویزای ورود از سوی آمریکا برای تعدادی از مقام‌های ایرانی پیش از آغاز این رقابت‌ها را محکوم کرد.

 

- برخی از تیم‌های ملی، از جمله نروژ از دمای بسیار بالای هوا شکایت کردند.

 

- برخی از بازی‌های دوستانه به دلیل شرایط جوی برای دو ساعت یا بیشتر متوقف شدند و انتظار می‌رود چنین اتفاقاتی در جریان این رقابت نیز مشاهده شود.

 

این رسانه عراقی در پایان نوشت: با قاطعیت می‌شود گفت به بدترین نسخه جام جهانی خوش آمدید.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید