بدن ملی‌پوشان در تمرین ١۶٠ دقیقه‌ای شلاق خورد/ «مادر بزرگ» مهمان تیم ملی فوتبال

تیم ملی فوتبال عصر روز یکشنبه تمرینی سخت و ١۶٠ دقیقه‌ای زیر نظر کادر فنی در آنتالیا پشت سرگذاشت.

بدن ملی‌پوشان در تمرین ١۶٠ دقیقه‌ای شلاق خورد/ «مادر بزرگ» مهمان تیم ملی فوتبال

بازیکنان تیم ملی که در اردوی نهایی آماده‌سازی پیش از حضور در جام جهانی حضور دارند، عصر امروز (یکشنبه) تمرینی پرفشار و ١۶٠ دقیقه‌ای را زیر نظر امیر قلعه‌نویی پشت سر گذاشتند.
این تمرین ساعت ١٧:۴٠ به وقت محلی آغاز شد و در ساعت ٢٠:٢٠ به پایان رسید.

در ابتدای تمرین بازیکنان به سه گروه زرد، سفید و آبی تقسیم شدند و پس از دقایقی گرم کردن، در چند گروه به تمرین پاس‌های طولی و عرضی با عبور از موانع پرداختند. دقت در ارسال پاس‌ها برای کادر فنی از اهمیت بالایی برخوردار بود و عملکرد خوب ملی‌پوشان در این بخش، تشویق مربیان را به همراه داشت.

در ادامه، همین سه گروه در میانه زمین و با استفاده از موانع، تمرینات هجومی و دفاعی تیمی را در قالب بازی دو ضرب مرور کردند. این بخش از تمرین با دقت ویژه زیر نظر امیر قلعه‌نویی برگزار شد.

در بخش بعدی، بازیکنان در دو گروه و پس از عبور از موانع، دوی سرعت با حداکثر توان را انجام دادند. سرعت عمل بالای هر ملی‌پوش با تشویق سایر بازیکنان همراه می‌شد. این تمرین به دلیل برگزاری دو به دو، حال و هوای رقابتی داشت.

پس از آن، بازیکنان در قالب دو تیم زرد و قرمز به بازی درون‌تیمی پرداختند. کادر فنی در جریان این مسابقه تأکید ویژه‌ای بر اجرای دقیق برنامه‌های تاکتیکی داشت. هر تیم پس از تصاحب توپ، تنها ۱۵ ثانیه فرصت داشت تا برنامه تاکتیکی خود را اجرا کرده و به دروازه حریف برسد.

در جریان بازی درون‌تیمی، عزت‌اللهی، مغانلو و قائدی زیر نظر آندرانیک تیموریان به انجام تمرینات اختصاصی پرداختند.

پیش از آغاز تمرین نیز نقاط مختلف زمین برای تعیین محل و نوع تمرینات رنگ‌آمیزی شده بود.

دروازه‌بانان نیز همانند روزهای گذشته زیر نظر آلین دینکا تمرینات اختصاصی خود را دنبال کردند.

در بخشی از تمرین و هنگام استراحت بازیکنان برای نوشیدن آب، امیر قلعه‌نویی و مهدی طارمی برای دقایقی به روپایی و رد و بدل کردن پاس پرداختند.

میلاد محمدی نیز همانند روزهای گذشته زیر نظر دکتر شهاب، فیزیوتراپ تیم ملی، تمرینات ویژه خود را ادامه داد. روند پیشرفت درمان پای آسیب‌دیده او، امیدواری‌ها را برای بازگشت این بازیکن به تمرینات گروهی در روزهای آینده افزایش داده است.

در پایان این تمرین، مادربزرگی که مهمان ویژه امروز تیم ملی بود پس از خوش آمدگویی توسط امیر قلعه‌نویی، با بازیکنان تیم ملی عکس تیمی و یادگاری گرفت. او حین تمرین با اشک‌های خود برای بازیکنان تیم ملی در جام جهانی آرزوی موفقیت کرد.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید