وریا غفوری در کنار یکی از بازمانده‌های ناو شکن دنا/ عکس

باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال پیش از مصاف مقابل تیم دائم پناه مشهد در لیگ دسته اول فوتسال، یاد و خاطره شهدای ناوشکن دنا را گرامی داشت.

وریا غفوری در کنار یکی از بازمانده‌های ناو شکن دنا/ عکس

در مراسم ویژه‌ای که علی تاجرنیا رئیس هیئت مدیره باشگاه، وریا غفوری بازیکن و مربی پیشین، جمعی از مدیران و پیشکسوتان استقلال حضور داشتند، از ناوبان دوم پوریا درویشی یکی از ۳۲ بازمانده ناو شکن دنا تجلیل به عمل آمد.

همچنین پیش از شروع بازی گروه رزم نواز نیروی دریایی ارتش به اجرای برنامه پرداخت. بنری از تصاویر شهدای ناو شکن دنا نیز در مجموعه ورزشی پیامبر اعظم(ص) نصب شد و ماکت ناوشکن دنا به صورت نمادین در سالن قرار گرفت.

فرزندان نیروی دریایی ارتش با تصاویر شهدای این ناوشکن وارد سالن شدند و بازیکنان تیم استقلال نیز ضمن مشایعت این کودکان، با اهدای شاخه گل یاد و خاطره این شهدای گرانقدر را گرامی داشتند.

6405263

منبع: خبر آنلاین
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید