وضعیت جنگی بیفوما در پرسپولیس!

یک رسانه آفریقایی در گزارشی از تیوی بیفوما مهاجم پرسپولیس به عنوان یکی از بازیکنانی نام برده که در این شرایط در ایران حضور داشته است.

وضعیت جنگی بیفوما در پرسپولیس!

یک رسانه آفریقایی در گزارشی به بررسی وضعیت بازیکنان آفریقایی حاضر در لیگ فوتبال ایران در پی شرایط جنگی و حملات نظامی در ایران پرداخت و از چند بازیکن از جمله تیوی بیفوما مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس نام برد.

در گزارش «نیوز آفریقا» آمده است که در پی حملات و تنش‌های نظامی در منطقه، برخی بازیکنان آفریقایی که در لیگ ایران بازی می‌کنند در شرایط خاصی قرار گرفتند اما همچنان علاقه دارند به فعالیت حرفه‌ای خود در این کشور ادامه ‌دهند. این رسانه نوشت که تعدادی از بازیکنان آفریقایی در ایران حضور داشتند و در حالی که تنش‌ها ادامه دارد امل مسابقات و فعالیت‌های فوتبالی آنها دنبال نمی‌شود.  

در این گزارش نام تیوی بیفوما مهاجم ملی‌پوش کنگو و بازیکن تیم پرسپولیس نیز دیده می‌شود که به عنوان یکی از بازیکنان آفریقایی حاضر در لیگ ایران معرفی شده است. رسانه آفریقایی در گزارش خود به شرایط زندگی و فعالیت این بازیکنان در ایران در وضعیت جنگی اشاره کرده و نوشته است که برخی از این بازیکنان در شرایط پیچیده‌ای از نظر سفر، مسابقات و زندگی حرفه‌ای قرار دارند.  

این گزارش همچنین تأکید کرده که حضور بازیکنان آفریقایی در لیگ ایران در چنین شرایطی باعث شده توجه رسانه‌های آفریقایی به وضعیت این بازیکنان و شرایط فوتبال ایران جلب شود.

منبع: فارس
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید