برانکو از دنیای فوتبال خداحافظی کرد

برانکو ایوانکوویچ سرمربی سابق تیم ملی ایران و پرسپولیس از دنیای مربیگری خداحافظی کرد.

برانکو از دنیای فوتبال خداحافظی کرد

در هفته‌های اخیر خبرهای مبنی بر حضور مجدد برانکو ایوانکوویچ سرمربی کروات و محبوب پرسپولیس بر روی نیمکت این تیم به گوش می‌رسید. این مربی ۷۲ ساله پیشنهاد سرخ‌پوشان را برای دومین مقطع نپذیرفت و اعلام کرد قصدی برای حضور بر روی نیمکت تیم باشگاهی ندارد.

برانکو در گفت‌وگوی اخیرش با نشریه Tportal کرواسی اعلام کرده: بس است. دیگر در سنی قرار ندارم که بخواهم هی بخواهم سفر کنم و به این طرف و آن طرف بروم. می‌خواهم برای خانواده و دوستان وقت بیشتری بگذارم.

157173440

برانکو در ۹ بهمن ۱۳۸۰ به‌عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران انتخاب شد و در جام جهانی فوتبال ۲۰۰۶ سرمربی تیم ایران نیز بود. او تیم فوتبال امید ایران را در بازی‌های آسیایی ۲۰۰۲ قهرمان کرد.

او در هفدهم فروردین ماه سال ۱۳۹۴ هدایت پرسپولیس را برعهده گرفت. او چهلمین سرمربی تاریخ پرسپولیس، پنجمین کروات و چهاردهمین مرد خارجی نیمکت پرسپولیس بود. او با پرسپولیس به ۳ عنوان قهرمانی لیگ برتر، ۳ سوپرجام یک جام حذفی و یک نایب قهرمانی آسیا رسید.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • محمد

    هنوز حیفش بود ، درسته که سنش بالا رفته بود ولی مثل اتومبیل ژاپنی بود که اگه پنجاه سال کار کرده باشند از اتومبیل صفر کیلومتر وطنی خیلی بهتر می‌باشند.

  • ناشناس

    یادش به خیر مرد با دانش و جنتلمن واقعی

  • ناشناس

    بدرود پروفسور. خاطرات نوجوانی و جوانی یکی یکی دارن میرن
    بشر از مادر ایام نمیزاد ای کاش * که عنان در کف تقدیر نمی‌داد ای کاش