ستاره زن ایران در آستانه ثبت رکوردی تاریخی

پنج کوهنورد موفق به صعود به قله ماناسلو بخشی از هیمالیا در نپال شدند.

ستاره زن ایران در آستانه ثبت رکوردی تاریخی

افسانه حسامی فرد موفق شد ویزای تبت را بگیرد و اولین زن ایرانی خواهد بود که با فتح قله چو آیو با ارتفاع ۸۲۰۱ متر در ۲۰ کیلومتری غرب کوه اورست، صعود به ۱۴ قله هشت هزار متری را تکمیل می‌کند.

 وزارت ورزش طی دو سال گذشته به کوهنوردان برای فتح این قله‌ها پاداش داده است. امیدوارم چون صعود به این قله توسط حسامی فرد اتفاق بسیار مهمی است وزارت ورزش و جوانان پاداش خوبی برای او در نظر بگیرد.

وی در پاسخ به این پرسش که برخی انتقاد کرده‌اند چرا وقتی دو کوهنورد ایرانی در قله پوبدا قرقیزستان مفقود شده‌اند، جست و جو را به سال آینده موکول کرده‌اند، گفت: فصل تابستان این منطقه تمام شده است و باید سال آینده جست و جو شود.

همان روزهای اول تایید رسمی مفقودی و فوت مریم پیله‌وری و حسن آقالو دو کوهنوردی توسط شرکت خدمات دهنده قرقیزستانی اعلام شد. طبیعی است که تیمی برای جست و جو در سال آینده می‌روند تا اثری از آنها پیدا کند. در آن ارتفاع امکان هیچگونه انتقال افراد وجود ندارد.

 

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید