500 ساعت خدمت رایگان به محیط زیست جریمه مجرم حیوان آزار
دو مجرم حیوان آزار دریک شهرستان که یک قلاده روباه را شکنجه و کشته بودند، به انجام 500 ساعت خدمات عمومی رایگان به محیط زیست و مطالعه و توزیع ۵۰ جلد کتاب محیط زیستی محکوم شدند.
علی تقی پور رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان هوراند در آذربایجان شرقی با اعلام خبر500 ساعت خدمت رایگان به محیط زیست برای دو حیوان آزار گفت: دادگاه عمومی هوراند دو حیوان آزار را که یک قلاده روباه گرفتار در چاه را با سنگ و چوب شکنجه و کشته بودند به انجام 500 ساعت خدمات رایگان به عنوان همیار محیط زیست و خواندن یکی از کتابهایی که در مورد نقش و اهمیت حیوانات در طبیعت و یا نحوه ارتباط انسان با حیوانات زیر نظر اداره حفاظت محیط زیست و توزیع 50 جلد از همان کتاب در روستا به عنوان جایگزین 5 ماه حبس تعزیری محکوم کرد.
وی افزود: در حکم این مجرمین آمده است «در صورت تخلف از حکم دادگاه، به پیشنهاد قاضی اجرای احکام و رای دادگاه برای بار نخست یک چهارم تا یک دوم به مجازات مورد حکم افزوده می شود و در صورت تکرار، مجازات حبس اجرا می شود.
این مقام مسئول ادامه داد: چنانچه رعایت مفاد حکم دادگاه از سوی محکومین حاکی از اصلاح رفتار وی باشد، دادگاه می تواند به پیشنهاد قاضی اجرای احکام برای یک بار بقیه مدت مجازات تا نصف کاهش می دهد.
تقی پور ضمن دعوت مردم به رفتار مناسب با حیوانات گفت: هرگونه حیوان آزاری و آسیب رساندن به حیات وحش جرم محسوب می شود و پیگرد قانونی دارد.
منبع: فارس
10