بنایی: مجلسی همراه‎تر از مجلس دهم با دولت وجود ندارد

نماینده مردم گناباد در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلسی از این همراه‌تر با دولت به اندازه مجلس دهم وجود ندارد که چهار وزیر بیایند که همه احتمال می‌دادند که دو نفر رای اعتماد نگیرند اما به همه رای دادیم.

بنایی: مجلسی همراه‎تر از مجلس دهم با دولت وجود ندارد

حمید بنایی ، اظهار کرد: در اربعین مردم از بحث تخصیص ارز گله داشتند که نرسیده بود و باید برای سال آینده پیگیری شود.

وی بیان کرد: اکثر تشکل‌های مردم‌نهاد خراسان رضوی بعد از شنیدن برنامه‌های آقای شریعتمداری تاکید داشتند که اگر ایشان به برنامه‌های خود عمل کنند، می‌توانند موفق باشند. در حال حاضر مردم از مجلس و دولت عمل می‌خواهند که هر دو و نیز قوه‌قضاییه، ضعف‌ها و نقدهایی دارند، البته مجلس آماده است. مجلسی از این همراه‌تر با دولت به اندازه مجلس دهم وجود ندارد که چهار وزیر بیایند که همه احتمال می‌دادند که دو نفر رای اعتماد نگیرند اما به همه رای دادیم تا به دولت و کار مردم برسند.

بنایی افزود: ما از وزیر کار درخواست کردیم که برنامه مشخص برای حفظ اشتغال موجود تدوین و ارائه کنند، ما با وضع موجود نمی‌توانیم اشتغال ایجاد کنیم.

نماینده گناباد در مجلس شورای اسلامی گفت: از 1.5 میلیارد توسعه روستایی که مجلس تصویب کرد، بیش از 200 میلیارد به استان رسیده که سهم استان 427 میلیارد بوده اما چرا پول پرداخت نشده است؟ طرح ایجاد کردیم اما هنوز پول پرداخت نشده است. آقای شریعتمداری ابلاغ اعتبارات روستایی را در مرحله دوم و سوم ببینید و تسریع کنید.

وی ادامه داد: باید بررسی شود که 225 میلیارد چقدر اشتغال ایجاد کرده است؟ بانک توسعه تعاون خوب عمل کرده اما از بانک‎های کشاروزی، صندوق کارآفرین و پست بانک گزارش خوبی به ما نرسیده است.

بنایی خاطرنشان کرد: ما امنیت نسبی خوبی در استان داریم اما بیشترین معضل ما بیکاری، اقتصاد و اشتغال در استان بوده و بیکاری در استان بیشتر شده است. برای بیمه سهم کارفرما نیز کمک کنید.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: خراسان رضوی و مشهد حاشیه پر غصه‌ای داشته که نیاز به حمایت ادارد. بسیاری از جمعیت‌های ما سیال بوده و مسافران سرگردانی داریم که در این زمینه اعتبار موردنیاز است و باید تسهیلات و امتیازاتی داده شود. باید تسهیلات بیمه‌ای برای کارفرماهایی که بیش از 5 نفر اشتغال ایجاد می‌کنند، تخصیص داده شود.

وی اضافه کرد: باید تعیین تکلیف اشتغال فراگیر به سرعت صورت گیرد. در بانک‌ها مردم معطل می‌شوند، باید در این زمینه کمکی صورت گیرد. باید تسهیلات با نرخ بهره پایین‌تری برای تخصیص اشتغال داده شود. تعاونی‌ها را فعال کرده و به بخش خصوصی بها دهید. به بخش خصوصی کمک نمی‌شود.

بنایی با اشاره به اینکه مجلس همراه و همگام با دولت است، عنوان کرد: مجلس تمایل دارد تا برای بخش اشتغال و اقتصاد پایدار کمک کند. اختیارات استاندار در بودجه 98 کم است و باید اختیارات بیشتری داده شود. باید حرف را به عمل تبدیل کرد و استان تصمیم بگیرد.

نماینده گناباد در مجلس شورای اسلامی گفت: آقای شریعتمداری در حوزه صنعت چندان موفق نبودند که البته مشکلاتی نیز وجود داشت. امیدواریم اکنون موفق باشند.

در ادامه حمید گرمابی، نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: 75 درصد اقتصاد در این چهار وزارتخانه بود که تکمیل شد. امیدواریم مشکلات ما کمتر شود.

وی با بیان اینکه تمام صادرات صنایع کوچک و متوسط ما ریالی است، عنوان کرد: صنایع کوچک ما نگران از دست دادن شغل‌های موجود خود هستند. قطعا باید این مشکل حل شود وگرنه این صنایع کوچک و متوسط که به صادرات ریالی خود وابسته هستند، مشکلات اساسی پیدا می‌کنند.

گرمابی بیان کرد: عدم ثبات در بازار مشکل زیادی ایجاد می‌کند، البته عوامل سیاسی است اما اگر دولت بتواند موثرتر عمل کند، کمک زیادی به تولید خواهد کرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مهم‌ترین مشکل در مورد اشتغال روستایی بانک‌ها هستند، تصریح کرد: بانک‌ها ضمانت کافی را از سرمایه‌گذار می‌خواهند و سرمایه‌گذار اشتغال روستایی که از شهرها و روستاهای کوچک هستند، این ضمانت را ندارند. اگرصندوق ضمانت روستایی بتواند فعال‌تر عمل کند و ضمانت سرمایه‌داران کوچک را بیشتر تقبل کند، می‌توان از این طرح بیشتر استفاده کرد.

وی اضافه کرد: به خصوص اینکه ما به دلیل خشکسالی با مشکل کم آبی در روستاها مواجه هستیم و اشتغال روستایی باید کمک کند، در غیر این صورت روستاییان به تدریج به شهرها مهاجرت خواهند کرد و مشکلات شهرها را افزایش خواهند داد.

گرمابی خاطرنشان کرد: ما برای داشتن رشد مثبت در سال آینده چشم‌انداز روشنی نداریم. باید آماده باشیم مگر اینکه طرح‌های ضربتی و انقلابی ایجاد کنیم. موسسات جهانی رشد منفی را پیش‌بینی کرده‌اند که اگر تحقق پیدا کند، بیکاری ما شدیدتر خواهد شد. باید از الان به فکر باشیم.

منبع: ایسنا

15

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • اکبر

    از شما که نسبتا جوان هستید جوانان انتظار بیشتری داشتند همراهی با یک دولت و وزیر ناکارامد یعنی جفا بر نیروهای جوان و مستعدی که انحصار در گروه های اصلاح طلب و اصول گرا مانع ورود انها به رده های مدیریتی شده است .به هر حال شما نماینده مردمید نه دولت و باید کاری بکنید که ملت را خوش اید نه دولت را...

  • کاربر ناشناس

    اره دقیقا!هیچ مجلسی به این قشنگی بادولت برای له کردن ملت همراه نبوده!به قول دخترصفدرحسینی همشون نشستن سرسفره ی انقلاب دارن سهمشون روبرمیدارن ولی کاش حداقل دورریز سفره رومیذاشتن برای ملت!