فروش مرغ بیشتر از ۱۱۵۰۰۰ ریال در بازار مازندران ممنوع شد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران، ورود بدون تعارف به نحوه نظارت و توزیع مایحتاج ضروری مردم را تاکید کرد و گفت: فروش مرغ بیش از ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان در بازار ممنوع است.

فروش مرغ بیشتر از ۱۱۵۰۰۰ ریال در بازار مازندران ممنوع شد

سید یونس حسینی عالمی اظهار داشت: در راستای تنظیم بازار جلسه کمیته نظارت بر فرآیند عرضه مایحتاج عمومی و کالاهای اساسی با ریاست دادستان مرکز استان و با حضورمسئولان مرتبط استانی برگزار شد.

وی افزود: با توجه به ارائه ارز دولتی به همه وارد کنندگان نهاده‌های دامی اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی جهت کنترل قیمت در بازار و عرضه مناسب برای تامین نهاده‌های مورد نیاز مرغداری‌های کشور و استان، ضرورت دارد سازمان جهاد کشاورزی با نظارت جدی بر همه فرآیندهای واردات، توزیع و عرضه نهاده‌های دامی از مبادی ورودی به کشور تا رسیدن به دست مرغداری‌ها نظارت مستمر و جدی همراه با فهرست افراد واردکننده، توزیع کننده، دریافت کننده و مصرف کننده با ثبت قیمت، میزان تحویل نهاده‌ها، مقدار مصرف داشته باشد.

حسینی گفت: به منظور نظارت بر نحوه عرضه گوشت مرغ و جلوگیری از گرانفروشی در گلوگاه‌های اصلی آن، مقرر شد تیم‌های بازرسی با عضویت سازمان جهاد کشاورزی، سازمان صنعت معدن و تجارت، اداره کل تعزیرات با همکاری نیروی انتظامی در همه شهرستان‌ها تشکیل و با بازرسی از کشتارگاه‌ها، بر عرضه و فروش مرغ درب کشتارگاه وفق قیمت مصوب و ابلاغی به آنان جهت عرضه به بازار، نظارت جدی و بدون اغماض داشته باشند.

وی بیان داشت: با توجه به تصویب قیمت قطعی 11 هزار و 500 تومان مرغ برای مصرف کننده نهایی در بازار توسط وزارت جهاد کشاورزی با توافق تولیدکنندگان از سویی و دریافت نهاده‌های با ارز دولتی 4200 تومانی از سویی دیگر، ضرورت دارد سازمان جهاد کشاورزی و سازمان صنعت معدن و تجارت و اداره کل تعزیرات با همکاری نیروی انتظامی بر نحوه عرضه و فروش مرغ در بازار طبق قیمت اعلامی نظارت و در صورت مشاهده فروش مرغ با قیمت بیشتر با فرد مرتکب و یا زنجیره گرانفروشان قبلی آن برخورد لازم را وفق مقررات تعزیرات داشته باشند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گفت: گزارشاتی در این باره ارائه شده که شاهد توزیع ناعادلانه این امر هستیم و این حوزه به طور دقیق به این موضوع ورود کرده و به صورت جدی و قانونی بارانتخواران برخورد خواهد کرد.

این مقام قضایی افزود: ما همه خادم مردم هستیم، قاعدتا تلاطم در بازار وجود دارد؛ اما نکته‌ای که در اینجا مهم است بحث رعایت انصاف در حقوق مردم و رعایت قانون است.

منبع: تسنیم

10

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید