برداشت از جنگل عامل رخداد سیل کم نظیر در مازندران
سخنگوی هیئت دولت و معاون رئیس جمهور، برداشت های صورت گرفته بدون اصول فنی از جنگل را عامل رخداد سیل کم نظیر در استان مازندران بیان کرد.
محمدباقر نوبخت صبح دوشنبه در بدو ورود به رامسر برای بازدید از مناطق سیل زده استان مازندران با بیان اینکه سیل به مردم و اموال شخصی و زیربناهای شهری خسارت وارد کرده است گفت: برای ارزیابی و هرنوع کمک به مردم خسارت دیده به منطقه سفر کردم.
وی با اظهار تاثر و تاسف رئیس جمهور و هیئت دولت در جلسه شب گذشته هیئت وزیران از حادثه سیل در مازندران و گیلان عنوان کرد: امروز از مناطق مختلف استان بازدید خواهیم کرد و علاوه بر این تیم ویژه نیز به ارزیابی از مناطق مختلف خواهد پرداخت و در روز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت، اولین بخش از منابع مالی برای جبران خسارت به تصویب خواهد رسید و این مبالغ در اختیار قرار می گیرد.
نوبخت یادآور شد: تا جایی که بتوانیم بخشی از خسارت وارده ناشی از سیلاب به مردم و ابنیه را جبران خواهیم کرد.
وی شناخت علل وقوع حوادث بویژه در حوزه آبخیزداری را امری مهم دانست و گفت: برداشت های صورت گرفته از جنگل بدون اصول فنی می تواند سبب وقوع حادثه باشد و این رخداد در نوع خود کم نظیر بوده است.
بارندگی شدید و سیلاب روزهای جمعه و شنبه خسارت های زیادی به بخش های مختلف در مازندران وارد کرده است.
منبع: مهر
763