شهردار بروجرد استعفا داد

رئیس شورای شهر بروجرد با بیان اینکه امیر جاوید پور شهردار بروجرد از سمت خود استعفا داده است گفت: ۵ عضو شورای شهر بروجرد مخالف ادامه فعالیت شهردار بودند.

شهردار بروجرد استعفا داد

موسی نیکوکار در رابطه با استعفای شهردار شهر بروجرد اظهار داشت: امیر جاوید پور شهردار بروجرد امروز از سمت خود استعفا داده است.

وی افزود: از 9 نفر اعضای شورای شهر بروجرد پنج نفر مخالف ادامه فعالیت شهردار بودند که با توجه به این مخالفت‌ها شهردار نتوانست برای ادامه کار دوام بیاورد و استعفا داد.

رئیس شورای شهر بروجرد عنوان کرد: از آنجا که شهر داشت ضرر می‌کرد و مصوبات شورا در شهرداری تایید نمی‌شد و حقوق کارگرها عقب می‌‌افتاد وی در استعفای خود نوشته با توجه به مشکلات و برای اینکه چالش‌ها کمتر شود استعفا می‌دهم.

وی با بیان اینکه هنوز نامه استعفای شهردار بروجرد تحویل شورای شهر داده نشده است بیان کرد: شهردار امروز نامه استعفای خود را به استان تحویل داده است در حالی که قانونا باید به شورا بیاید و رأی گیری شود.

منبع: تسنیم

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید