معاون نظام وظیفه عمومی:

حکم نهایی نظام وظیفه؛ بیرانوند از مهرماه سرباز است

سردار زاهدی، معاون نظام وظیفه عمومی اعلام کرد: علیرضا بیرانوند از مهرماه ۱۴۰۵ سرباز خواهد شد و دیگر امکان بازی برای تراکتور را نخواهد داشت.

حکم نهایی نظام وظیفه؛ بیرانوند از مهرماه سرباز است

 علیرضا بیرانوند دروازبان تیم تراکتور، از مهر ماه ۱۴۰۵ مشمول به خدمت سربازی است و دیگر قادر به همراهی تیم تراکتور در ادامه فصل نیست. پیش از این اتفاقات علیرضا بیرانوند سنگربان ملی پوش تراکتور خبرهای مرتبط به خدمت سربازی خود را رد کرده بود.

این بازیکن با استفاده از معافیت تحصیلی دانشگاه، از نرفتن به خدمت سربازی استفاده کرده بود. حال با اعلام نظام وظیفه پس از اتمام تحصیل این بازیکن او باید تا دو ماه دیر خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی کند.

علیرضابیرانوند احتمالا برای ادامه میسر فوتبالی خود تا مقطع ای در تیم‌های نظامی توپ بزند. ملوان وفجر سپاسی دو تیم نظامیه لیگ برتر هستند و بیرانوند احتمالا مقصد انتخابی خود را فجر سپاس معرفی کند.

البته هنوز اخبار موثقی از مذاکرات تیم‌های نظامی با او به گوش نرسیده است.

 

منبع: فارس
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    به فجر سپاسی یا ملوان خوش آمدی!

  • ناشناس

    باسلام.به نظرم،باید به آقای بیرانوند تبریک بگوییم سرباز شدن ایشان را،سربازی دوران خوبی است،ما هم نزدیک دوسال در ارتش و زیر پرچم کشور خدمت کردیم و این دوران را به پایان رساندیم و فرماندهان ارشد ارتشی میگفتند که دوران سربازی انسان را مرد میسازد و البته از خانم های سن بالا که در نزدیکان خود داشتیم و آنها نیز دوران دوسال خدمت را زیر پرچم آن زمان ایران گذراندن هم می شنیدیم که دوران سربازی ما خانم ها را زن میساخت.باتشکر