کری خوانی بازیکنان تیم ملی عراق در آستانه بازی با ایران

بازیکنان تیم ملی عراق در آستانه بازی با ایران شروع به کری خوانی کردند.

کری خوانی بازیکنان تیم ملی عراق در آستانه بازی با ایران

دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و عراق ساعت ۱۹ فردا حساس‌ترین دیدار گروه C انتخابی مقدماتی جام جهانی قطر را برگزار می‌کند تا تکلیف تیم صعود کننده به مرحله بعدی مشخص شود.

این دیدار از آنجایی اهمیت دارد که برنده این دیدار به طور مستقیم به مرحله بعد صعود می‌کند و تیم دیگر باید در انتظار نتایج سایر گروه‌ها باشد تا به عنوان یکی از چهار تیم برتر رده دوم به مرحله بعد برود.

این موضوع باعث بروز حساسیت بین بازیکنان هر دو تیم شده است. بازیکنان تیم ملی عراق در آستانه بازی با شاگردان دراگان اسکوچیچ شروع به کری خوانی در مصاحبه‌های خود کرده اند.

«علی عدنان» مدافع تیم ملی فوتبال عراق درباره شرایط این تیم برای بازی با ایران در کشور بحرین گفت: از لحاظ روانی به مدت ۱۵ روز در شرایط سختی قرار داشتیم. حق نداشتیم حتی از اتاق‌های خود خرج شویم فقط به تمرین می‌رفتیم و بلافاصله به هتل بر می‌گشتیم. غذای تیم در اتاق‌ها پذیرایی می‌شود و کنار سایر اعضای تیم غذا نخوردیم.

او در ادامه با انتقاد از شرایط ملی‌پوشان عراق در بحرین راجع به دیدار با ایران تصریح کرد: از شرایط فعلی راضی نیستیم، هنوز در صدر جدول گروه قرار داریم. با وجود این شرایط برای شکست ایران می‌جنگیم تا به عنوان صدرنشین به مرحله بعدی برویم.

صحبت‌های عدنان در آستانه این دیدار شبیه به جملات سایر بازیکنان تیم ملی عراق برای بازی با ایران است. جملاتی که از زبان «احمد ابراهیم» و «امجد عطوان» نیز در خصوص نمایش قدرت این تیم مقابل عراق در گفتگو با رسانه‌های کشورشان منتشر شده است.

منبع: مهر

38

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 9
  • کاربر ناشناس

    امیدوارم تیم ملی عراخ یه پنج گل از شیر بچه ها ی ما دریافت نماید انشا الله

    نظرات شما -
    • پرسپولیس سرور 6تق لال کیسه

      6تا نه 5تا

  • ق

    ایران اگر توان شکست عراق جنگ زده را ندارد،همان بهتر که حذف شود

  • عباس

    پرسپولیسی ها کی روش رافراری دادن حالا نوبت به حذف تیم ملی رسیده...

  • محمدامین

    این تیم لنگی هاست که از عراق هم پایین‌تره این تیم ملی نیست

  • حاجی زاده

    سلام...بازی با عراق سخت نیست شرایط در نقطه حساس وسخت است .سعی کنیم استرس بچه هارا پایین بیاوریم .مانند بحرین می‌بریم

  • کاربر ناشناس

    ۱۹ یا ۲۱

  • مهدی کرمانشاه

    کیسه کشا تو دوراول مقدماتی که بودن مگه به بحرین وعراق نباختین بخداتمام کیسه کشا اندازه وحیدامیری واسه فوتبال ملی زحمت نکشیدن خواهش میکنم دهنتون ببندیدن وراجب سرورتون پرسپولیس ‌کبیر نظرندین وگرنه بد میبینین

  • ..